Gönderen Konu: win 7 win 8 olan bilgisayarlarda motorola programlarını çalıştırabilmek  (Okunma sayısı 287 defa)

Çevrimdışı TA8MS

bazan motorola telsiz karşıma çıktığında hayli sıkıntıya giriyordum vea win98 olan eski bir bilgisayarı hep kenarda tutuyordum artık buna gerek kalmadı hazırlamış olduğum iso dosyalarından lazım olanı  mesela gp300.iso dosyasını nero veya benzeri programla cd ye iso dosyasını yazdır kısmından yazdırınız.Yazdırılan cd miz bigisayarımız için gp300 ün başlandıç cd si olmuştur. bilgisayarın cd kısmına yerleştirip önce cd okunsun ayarları yapılmış ise direk yapılmamış ise biostan yaparak, sonrasında bilgisayarımızı açıyoruz.
açılışta windows değilde cd içerisindeki dos ve gp300 programı otomatik olarak çalışmakta işimiz bittiğinde cd yi çıkarıp bilgisayarı yeniden açtığımızda windows normal olarak çalışmaktadır.
belki işinize yarar 73ler
ta8ms

Çevrimdışı TA8MS

dosyalar büyük olduğundan rar yaptım iso dosyalarını rar çıkarınız
ayrıca interneti fazla takip edemiyorum sorularınaza hemen cevap veremeyebilirim

Çevrimdışı TA9V

Emeğine sağlık güzel bir çalışma.
ta9v.73. - ta9v@hotmail.com - 0533 641 07 22 -  41 51 15 E - 41 12 22 N

Çevrimdışı TB5CVN

TA Callbook kaydı

Şükrü Özkarabacak
    MERSİN
  • OM/YL
  • TARSUS'TAN TB5CVN ŞÜKRÜ ÖZKARABACAK
Eline sağlık abi. 73...

Çevrimdışı TA2OD

Elinize emeğinize sağlık çok iyi oldu bir sürü bilgisayardan kurtulmuş olacağız.
ZONGULDAK KDZ EREĞLİ DEN 73.
ta2aoz@hotmail.com
https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
AHMET ÖZER TEL-0531 623 9066

Çevrimdışı TA4ALA

Elinize emeğinize sağlık, çok teşekkürler. En kısa sürede kullanacağım.

Çevrimdışı TA8MS

gp300-5t 146-170  arası bir türlü kırıp 144 mhz çekemedim elinde olan gönderirse onun da başlangıç cd sini yapabilirim 73
ta8ms@hotmail.com

Çevrimdışı TA3EC

Motorola spectra için de başlangıç cd'si yapabilir misiniz?

Çevrimdışı TA9UNL

gerçekten güzel olmuş elinize sağlık. iyi çalışmalar dilerim.