Ana Sayfa > Geçmiş Zaman Olur ki ...... ***
TA2BK
TA2BN:
Ercan kardeşim, uzun yıllar oldu görüşemedik inşallah sağlık ve sıhhatesinizdir.Bizde bir yaramazlık yok henüz çalışma hayatı devam ediyor şimdilik.
Ülkemizde radyo amatörlüğü için önemli işler yapıldı.İlk telsiz kanunu ve Amatör yönetmeliği çıktı.Daha sonra telsiz ruhsatı kalktı, derken sınavlarda mors kaldırıldı.Son olarak kazanılmış hak olan ve ne hikmet ise mahkeme sonunda ehliyet iptalleri haksız olduğu nedeni ile kimin eski ehliyeti varsa gerekli belge tesliminden sonra yeni ehliyetine kavuşmaları gerçekleştirildi.Derken derneğimiz Türkiye ön ekini alıp kullanmaya başladı.Tüm bunlar çok güzel hadiseler.Bana göre kalan işlerden bir tanesi bu çağrı işaretleri meselemiz diğeri ise sınav hadisemiz .Bildiğin gibi teknik sınavlarında sorulan soruların cevaplarını millet ezberleyip sınava girmeye başladı.Birisinin bu işe el atması ve KEGM Telsiz işletme Müd. ne bu hususta yardımcı olup soru bankasını her sınavda aynı soru ve buna ait cevabı aynı şık olmayacak şekilde revize etmesi lazım.Bu sınav dünyanın hiçbir yerinde bu tarz yapılmıyor.Ehliyet alıp havaya çıkanları bir dinle bayramlık vallahi.
görüşmek üzere 73 de TA2BN . roke@thy.com
TA1UIG:
Allah rahmet eylesin
TA1L:
Ben de sevgili Bahri'yi güzel bir fotoğrafımızla anayım, onunla Münih-Viyana arasında yaptığımız uzun sohbetleri asla unutamayacağım...
Tabii aynı fotoğraftaki değerli dostum Tuncer'le katıldığımız contestleri, fielddayleri de...
TA2FE:
Soldan Sağa Ayaktakiler,
TA1F Tuncer Topdemir (SK)
TA2AH Rüçhan Özatay
TA2BK Bahri Kaçan (SK)
TA1L Ercan Tuzcular
TA2GC Engin Turan
TA2FE Emin Bora Demirel
Oturan Sıra
TA2DS Selim Canbeken (SK)
Hey gidi günler hey Muhtemelen Bocaada operasyonu veya yolda durduğumzda çekilen foto :)
Teşekkürler TA1L Ercan Tuzcular
TA2GC:
gözüme toz kaçtı galiba..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git