Ana Sayfa > Geçmiş Zaman Olur ki ...... ***

GECMIS ZAMAN OLUR KI HAYALI CIHAN DEGER

<< < (3/3)

TA3D_SK:
Konuya biraz daha açıklık getirmemiz gerektiğine inanıyorum.

Aktivite 1986 yılında EDRAED (Ege deniz radio amatorleri eğitim derneği) marifetiyle Yurt içi ve yurt dışından gelip destek veren radio amatörleri marifetiyle gerçekleştirilmiştir.

Bütün alt yapı, çadırından, anten direklerine, kablolamadan, misafirlerin yerlerinin ayrılmasında ve diğer lojistik destekler.

Başta: Sn. Ergun ÖZAKAT  (TA3E)

Ergun Bey, EDRAED in yayımlamış olduğu kitap, aktivite için gerekli, Anten direkleri, mefruşat  vs..
Yurt dışından gelecek olan( benim hatırlayabildiğim İsveç, İngiltere, Almanya dan gelen misafirlerin), ayrıca,Yurt içinden gelen misafirler ağırlanması için maddi ve manevi katkıları olmuştur.

Bunun yanında,

Sn. Ömer YARDAŞ (TA3AK)

Sn. Ümit KOÇ (TA3C)

Sn. Yaşar GÖÇET (TA3D)

Sn. Gökbey SÜRENKÖK

Sn. Mustafa TANDOĞAN (TA3B) Özelikle sempatik yollardan  FOÇA Deniz amfibiden Sahra Çadırının, temini, Anten direklerinin ve antenlerin montajında ÇEŞME Belediyesi araçlarının temininde büyük yardımları olmuştur.

Sn. Ergun ÖZAKAT, Rahmetli Bahri Ağabeyin bu aktivite için Almanyadan gelmesinde büyük katkısı olmuştur.

Sn. Timur Bey (Allah gani gani rahmet eylesin) Sevgili ailesi ile birlikte kendi karavanı ile birlikte katılmıştır.

Kısacası,  Bu aktivite EDRAED Bünyesinde,  yukarıda adı geçen  kişilerin organizatörlüğünde ve diğer arkadaşların öz verili çalışmaları ile gerçekleşmiştir.

Saygılarımla
Yasar GOCET
TA3D

TA1L:
Ben de biraz anılarımı tazeledim. Çeşme Belediyesinin düzenlediği ve profesyonel organizatör olarak Ahmet San'ı tuttuğu 1. Çeşme Festivali çerçevesinde gerçekleşen Radyo Amatörlüğü etkinliğine davet edilen tüm amatörlere değerli TA3E Ergun Bey iaşe ve ibate konusunda mükemmel bir ev sahipliği yapmıştı. Ayrıca şehir dışındaki bir mekanına götürmüş ve o zamanlar Türkiye'de bir ilk olan rüzgar jeneratörü projesini göstermişti.
Hem deniz kenarındaki antenlerin etkisiyle iyi DX yapma, hem de ben Viyana'da okurken her hafta başı havada buluştuğum, o zamanlar Münih'te yaşayan Bahri Abi ile bol bol sohbet etme olanağı bulmuştum.
Bu arada resmin en sağındaki genç daha sonra Türk Telekom Genel Müdürü olan o zamanlar kurduğumuz istasyonları kontrole gelen TGM yetkilisi Mehmet Ekinalan.

TA3B:
Yaşar kardeşim tesadüfen buldum,çok duygulandım.Gözlerim doldu.Ne güzel günlerdi.Bir hatıramı paylaşmak isterim.Hatırlarsan 2. veya 3. gündü dışarıya mangal koymuş köfte pişiriyorduk hanımlar beyler keyifle izliyorduk bir an arkama döndüm ne göreyim izleyici vatandaşlar kuyruk olmuş köfte ekmek için sıraya girmişlerdi.Ne gülmüştük ama.Sana çok teşekkürler beni yıllar öncesine götürdün.
73
TA3B-Mustafa

TA2CJ:

--- Alıntı yapılan: TA3D - 09 Ocak 2016, 20:36:30 ---YIL 1986, YANI 30 YIL ONCE...

Yer Cesme-izmir,
Balikci barinagi..
Aramizdan ayrilanlara rahmet dilerim..
Selam ve sevgilerimle
Yasar gocet
TA3D

--- Alıntı sonu ---

Evet Yaşar ağabey, hayat ne kadar kısa ve anlamsız değilmi ?..
Kelimelerin bittiği nokta..
Ve ; aramızdan ayrılanlara bende rahmet dilerim..
Şafak TAŞKIN
ta2cj

TA7R:
Yaşar abi de gitti ... Karadan hiç görüşmemiştik ama çok teknik yardımları olmuşu , sevdiğim ve saygı duyduğum bir amatördü çok üzgünüm.
Yaşar abiye Allahtan rahmet , yakınlarına sabır dilerim. TA7R

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git