Gönderen Konu: Sahaf  (Okunma sayısı 124 defa)

Çevrimdışı TA2UH

Sahaf
« : 21 Kasım 2015, 19:34:59 »
Değerli Arkadaşlar,

Bugün Istanbul Kadıköy'de bulunan İmge Sahaf'a uğradım. Takip edenlerimiz biliyor, bu sahaf internet üzerinden de satış yapıyor ve zaman zaman
elektronik ve amatör telsizcilikle ilgili güzel yayınları burada bulmak mümkün. Yine de dükkanda zaman geçirmek ve gözüme takılan bir şey olursa oturup rahat rahat bir bakmak fırsatı verdiği için ara ara dükkana da uğruyorum. Alt kattaki elektrik-elektronik bölümüne bakarken son gelişimden bu yana bol bol TRAC Dergisi, Radyo-TV Dergisi birikmiş olduğunu gördüm. Yerim olmadığı için ben artık arşiv yapmıyorum, dolayısıyla da bunları almıyorum (TRAC dergileri Bilal Bey'in sayesinde dijital ortama aktarıldı, o da bunda etkili) ancak nostalji vb. nedenlerle satın almak isteyen arkadaşlar olabilir diye haber vermek istedim. Dergilerin dışında ilginç yerli-yabancı kitaplar var, özellikle lambalı radyolarla ilgili. Bilginize...

73,

Çağlar Akgüngör
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 19:41:39 Gönderen: TA2UH »

Çevrimdışı TA7BB

Ynt: Sahaf
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2015, 20:13:39 »
merhaba.
güzel paylaşım. teşekkür ederim.

Çevrimdışı TA1ADC

« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2015, 23:16:18 »
Ali Bey bilgi için teşekkürler.

Çevrimdışı TA2UH

« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2015, 23:20:49 »
Rica ederim, bildiğim kadarıyla GG ve sahibinden.com sitelerinde de satışları var. TRAC dergiler için yanılmıyorsam 2,5 TL gibi komik bir fiyat yazıyordu.

73,

Çağlar Akgüngör