Hüsnü hocam benim bildiğim bir iki konu diğer arkadaşın bildiği bir iki konu derken amatörlerin işini görebilecek bir çok bilgiyi herkesin anlayabileceği şekilde aslında paylaşmak gerekir,Bilal beyin adresini verdiği site telsiz konularını işlememiş ancak hex yazılımları configirasyon yapmak tasarım gibi pek çok konuyu ve benim de anlıyamadığım pek çok konuyu işliyor,bize lazım olan tarafı var lazım olmayan tarafı var proğramlama dilleri vs konular
ancak bu konular harici endüstriyel konulara doğru orada gittiği anlaşılıyor,
bize lazım olan örnek veriyorum frekans metrenin hex yapısını bizde yazabilir bir duruma gelebilmek
belki büyük bir iddia ama elin adamı bunu yazıyor,paylaşmak isterse kendi yaptığı çalışmaları yayınlıyor
bizlerin yaptığı o arkadaşların çalışmalarını kopyala yapıştır dan daha öteye gidemiyor.
pice atılması yazılması gereken dataları hex leri adamlar nasıl yapıldığını bilmiyorum yazmışlar kendi dillerinde hazırlamışlar sağ olsunlar paylaşıyorlar
ancak sunu söyleyebilirim. yazılım konusunda hakikaten sıfır sayılabiliriz.
en azından proğramlayabileceğimiz pic yazılımları devre tasarımı, veya
zorlukla karşılaştığımız anlamakta güçlük çektiğimiz bilgiler olabilir bunların anlatılmasında
gayet akıcı bir dille bilen bir arkadaşımız tarafından izah edilebilse bunu okuyanda anlamadığı konuları
sormuş olsa hiç olmazsa 4822 -4826 gibi veya biliyorsunuz aselsan roleler aselsan cihazlar var bunların proğramlanması için gereken yollar nelerdir anahatlarıyla bu tür bilgileri verilebilse
faydalı olabileceğini düşünüyorum yoksa gidipte endüstriyel devre tasarımları yapalım iddiasında
değilim herkese lazım olabilecek içeriği telsizle ilgili olan kullandığımız aparatlarla ilgili olan bilgilerin paylaşılmasından bahsetmiştim
hocam ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.