Gönderen Konu: telsizciler.org site giriş sorunu  (Okunma sayısı 184 defa)

Çevrimdışı TA7R

telsizciler.org site giriş sorunu
« : 30 Temmuz 2015, 23:30:18 »
Merhaba ,
Bitlikte de aynı sorunu yaşıyordum. Tarayıcımın komut satırına www.telsizciler.org yazıp enter lediğimde otomatik bir sayfaya yönlendiriliyorum , o da şu :
http://www.telsizciler.org/index.php?PHPSESSID=5ad1770c9087a3bf74f4ce4fa73ebba3;wwwRedirect

sayfada "FORBİDDEN , you dont permision ..." gibi hata mesajları yazıyor.
Bunun kendi tarayıcımdan kaynaklandığını düşündüm ama değil iki -üç pc de de aynı şey oluyor. Her defasında  .org den sonrasını silip tekrar enterliyorum ve ana sayfaya girebiliyorum.
Sorun nerdedir ? 73 ...

Çevrimdışı TA3MLO

Ynt: telsizciler.org site giriş sorunu
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2015, 00:41:56 »
https://www.piriform.com/ccleaner

Kullanarak tarayarak bilgisayarınız da ki ve tarayıcınız da ki önbellek dosyalarını temizlerseniz sorununuz çözülmüş olacaktır.

Çevrimdışı TA7R

« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2015, 09:07:33 »
Ceyhan bey teşekkür ederim , mozillayı tamamen kaldırıp (sağdaki soldaki dosyaları dahil) yeniden yüklemiştim ancak yine de ccleaneri yükleyip hafızasını sildim. Sonuç değişmedi . Adres çubuğunu genişletip site adresinide tıkladığımda veya adres çubuğundan telsizciler.org yazarak enterlediğimde o linke giriyor. Fakat bir şeyi farkettim , adres çubuğuna www. şeklinde yazdığımda sorun olmuyor . Tekrar teşekkür 73 ..

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2015, 09:08:00 »
Ahmet Bey,

www.telsizciler.org yerine www olmadan telsizciler.org yazarak siteye girmeye çalışırsanız bu hata oluşuyor. Sebebini bilmiyorum. www.telsizciler.org yazıp girdiğinizde bir sorun olmuyor.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA7R

« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2015, 09:57:06 »
Bilal bey , teşekkür ederim . Sonunda anladım olayı herhangi bir sorun kalmadı . iyi günler iyi çalışmalar 73

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2015, 11:33:37 »
Bitlik org  iken de bende buna benzer bir sorun vardı .
  format attım  düzelmişti  .   Temizleme programları   Tarayıcının  tamamını silemiyor galiba   şuan bende de aynı oluyor     formata kadar  idare edeceğim .73

Çevrimdışı TA3MLO

« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2015, 16:41:37 »
Forumun kurulu olduğu sunucuda,  index.php dosyasının bulunduğu klasöre .htaccess dosyası oluşturun.

.htaccess dosyasının içine

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^telsizciler.org [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.telsizciler.org/$1 [L,R=301,NC]

kodlarını ekleyin ve kaydedin. Sorun çözülecektir.

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2015, 09:13:29 »
Ceyhan Bey,

Bahsettiğiniz değişikliği yaptım. Zannederim şimdi sorun yok. Yardımınız için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalınız.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA3MLO

« Yanıtla #8 : 03 Ağustos 2015, 23:33:23 »
Evet sorun çözüldü.Ben teşekkür ederim.