Gönderen Konu: işte bu guzel  (Okunma sayısı 150 defa)

Çevrimdışı TA1CH

işte bu guzel
« : 30 Temmuz 2015, 20:20:58 »
ta8at Onur kardeşimle cw  calışıyoruz   Onurun ilk cw qso  su   bakın  şahidimiz bile  var  :) 

cw  nin  güzelliği  tık deseniz  duyan  var  73

Çevrimdışı TA1CH

Ynt: işte bu guzel
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2015, 20:29:42 »
:)

Çevrimdışı TA8AT

Ynt: işte bu guzel
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2015, 20:51:08 »
Evet 6 Haziran 2015 tarihine kadar tüm loglarım phone görüşmesi idi. Bakıyorum dxcc peşinde koşan ustaların loglarını cw qso'ları süslüyor ve bende bu moda yöneleyim dedim. Hemen bir maniple edinip çıkışına bağladığım buzzer ile çalışmaya başladım.
Ve cihazıma bağlayıp ilk qso'mu gerçekleştireyim dedim. Şimdi acemiyiz ulu orta CQ (genele çağrı) çağrı yapmayayım dedim ve kendime yakın hissettiğim abimi arayayım dedim. Mesut abi sağolsun kırmadı cihaz başına geçti ve ilk cw qso'muzu beraber gerçekleştirdik. Kendisi lotw kullanmasada ben lotw, eqsl vs. kayıtlarımı girdim.

İşte cw'nun azizliği uzaklardan bir Alman radyo amatörüde bu görüşmeyi duyup swl kaydı gerçekleştirmiş. Benim için anlamlı bir elektronik qsl kart. 6 Hazirandan sonra boş durmadım yüzlerce cw görüşmeler gerçekleştirdim ve cw modu sayesinde lotw'de hızlıca bir ilerleme kat ettim.

Ama özellikle contestlerde şuna şahit oldum. Kimse benim hızımı dikkate almıyor ve benim hızımda göndermede bulunmuyor. Şuan için contestlerde almada kulak biraz zayıf  kalsada fldigi programından yardım alıyorum.
I LOVE İCOM