Gönderen Konu: PROTEUS 8' EN GÜVENLİ NEREDEN YÜKLEYEBİLİRİM.  (Okunma sayısı 174 defa)

Çevrimdışı TA3EN

PROTEUS 8' EN GÜVENLİ NEREDEN YÜKLEYEBİLİRİM.
« : 03 Temmuz 2015, 16:09:23 »
           Merhaba arkadaşlar,
           Geçenlerde bir siteden Proteus 8'i yüklemek istedim.Bin pişman oldum.PC me virüs bulaştı.
Tam temizleyemedim. Sitemizde Proteus7.2 var. Güvenli kurabileceğimiz bir site bilen var mı?
           Çalışmalarınızda başarılar dilerim. 73...

Çevrimdışı TA4J

Ynt: PROTEUS 8' EN GÜVENLİ NEREDEN YÜKLEYEBİLİRİM.
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2015, 11:38:20 »
Merhaba Hüseyin hocam

Bahsettiğiniz programı ben bir ara bir yerden bulup önce kurdum test ettim virus vs varmı diye. sonrasında malum harici HDD ler şişince artık yandex disk arşivime atmıştım. Buyrun linki

https://yadi.sk/d/l2g4zDByhfD6S
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA3EN

« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2015, 18:08:47 »
            Ali Rıza Bey çok teşekkür ederim.
            Programı kurdum. Creckleyemedim. Bin ve model dosyalarıyla yapılıyor ama. Silinip diğerleri
yapıştırılarak yapılıyor. Bir de tarif edersen sevinirim.  73...

Çevrimdışı TA4J

« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2015, 23:04:51 »
2 - Run Proteus Installer and select the license. - Program kurulumunu çalıştırın ve Crack klasörü içerisindeki LICENSE.lxk yı seçiniz diyor.

3 - Copy "BIN" To Installation Folder - Crack klasörü içerisindeki BIN dosyasını aşağıdaki yolda bulunan klasör altına atınız diyor.
"C:\Program Files\Labcenter Electronics\Proteus 8 Professional"

3 - Copy "MODELS" To Programs data folder - Crack klasörü içerisindeki MODEL klasörünü işletim sistemine göre aşağıdaki klasörlerin içine atınız.
XP
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Labcenter Electronics\Proteus 8 Professional

Vista - 7 - 8
C:\ProgramData\Labcenter Electronics\Proteus 8 Professional

Her iki klasör içinde silmene gerek yok Hüseyin hocam direk üstüne yaz gitsin. Şayet gene de olmaz ise musait bir zamanda TeamViewer üzerinden sana bağlanıp yardımcı olmaya çalışırım.
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA3EN

« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2015, 11:43:27 »
Tamamdır yükledim. Çok teşekkür ederim.