Değerli arkadaşlar
Benim bu si,te meselesini okuyan vardır düşüncesiyle yazıya devam ediyorum.
Daha sonraki günlerde site tamamen iflas etti. Siteye şifreyi yazarak giriyorum. İçerde sadece yazı açmanın dışında birşey yapamıyorum. Peki öyleyse niçi içeri gireceğim ki?
Daha sonra filemanager sahifesinden diğer forum benzeri sahifelere geşiş de kapandı. Yani sitemi silmek istiyorum diyeceğim sayfalara da ulaşamıyorum.
Sitede ciddi bir problem olduğu kanısına vardım. Admin adresini bulup yahoo mailimden bir mail gönderdim.
3 -5 dakika içinde admin problemin teknisyenlere iletildiğini bildirdi. Kısa sürede
siteye kopyalama, yani yeni yazı gönderme , yazı silme,.. gibi benim önem verdiğim kısımlaerın bazıları düzeldi (gibi)
Gibi diyorum, yani hiç yoktan iyi, Devameden ciddi veya yarı ciddi problemler şunlar.
Edit problemi devam ediyor. Bir sahifeni içine girip bazı satırları düzeltme, değiştirme gibi. Bu hakkınız kazaya uğramış gibi. Mail attımsa da düzelme olmadı. Belki düzeltemiyorlar?
Edit yapamayınca sahifeyi silip masa üstünden yenisini yolluyorum. Yazı gidiyor, yerine oturuyor. Ancak !!! Yazınızı çağırdığınızda yeni gönderdiğiniz değil eskisi çıkıyor. Yani arşivden okunuyor, Yani online değilsiniz. Bu durumu yapan başka siteler de gördüm, onlar bir müddet zarfında sizin yeni değişimleri kaydediyorlardı. Bakalım benim yeni göndermeler ne zaman güncelleşecek