Bu cihazların diğer bir menüsü CH FİNE ALİGHNMENT
İçeriği şu şekilde bunu son anda farkettim cihaz bu konumu nu okuttuğunda cihazın içerisinde bulunan menüyü tekrar fix liyor yani benim anladığım fabrika değerlerine çekiyor bunu yazmak istiyormusunuz gibi bilgi veriyor okeylediğinizde fabrika ayarlarına cihazı çekiyor
aşağıda örnekleri verilmiştir çok cihazın ayarları çok düşüktü ilk verdiği cihazın orjinalini okuyorsunuz düşük bulursa fabrika ayarlarına cihazı çekmek istiyor
Canal 1-2-3 vs Grup No 1
Rx freguench mevcut frekans Tx freguency W\N veya w5
Rx Sub Audio aktif veya değil Tx Sub Audio kapalı veya değil
Rx Tune 119 START RN\TX\VCV
TX POWER RX 123 start
HİGH POWER 203 START TX 162
LOW POWER 72 START
MOD BAL 137 START Rx 123 daha sonra 235
MAX DEVİATİON 8 İDİ daha sonra 147 TX 162 idi daha sonra 255 olmuştu
yani bu cihazların ilgili yer tarafından kullanımları esnasında dahili sistemlerde mikrofonsuz ve kablo ile başka bir sisteme bağlandığından dolayı değerleri aşağıya çekilerek proğram yapmışlar,kullanılan yer itibariyla bu cihazlar mikrofonsuz olarak kullanılmış
arkadaşların bilgisine,tekrar cihazı proğrama sokun ve fabrika ayarlarına proğram vasıtasıyla çekin ben bu ses düşüklüğünü buna yorumluyorum
kendi orjinal mikrofonu taksanız bile cihazın üzerindeki değerler düşük kalacaktır. yükseltilmesi yani tekrar proğrama sokulması gerekir diye düşünüyorum. kendi proğramında oluşan pencere bilgilerini buraya aktaramadım bu işi yapabilen bir arkadaşımız bu cihazı okuduktan sonra
verdiği pencereleri buraya aktarabilirse konu daha net bir şekilde anlaşılır