Gönderen Konu: BİTLİK'te kayıtlı e-posta adreslerinin güncellenmesi önemlidir.  (Okunma sayısı 113 defa)

Çevrimdışı TA8A

Kıymetli Arkadaşlar,

BİTLİK'e kayıt olurken geçerli bir e-posta adresi yazmıştınız ve o e-posta adresine gelen bilgilerle kayıt işleminiz tamamlanmıştı.

Bu e-postalarınız ayrıca ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİ işlemlerinizde de kullanılmaktadır.

Şifrenizi unuttuğunuzda, Giriş Sayfasından Şifremi Unuttum seçeneğini işaretleyip, çıkan sayfaya yalnız çağrı işaretinizi yazıp gönder dediğinizde, size şifre değişikliği ile ilgili bir e-posta gönderilmektedir. Eğer BİTLİK'e kaydolurken kullandığınız e-posta adresiniz aktif değilse, yani çalışmıyorsa şifrenizi unuttuğunuzda biraz daha sıkıntılı bir yol izlemek zorunda kalıyorsunuz. Bana e-posta gönderiyorsunuz. Sizin o çağrı işaretine sahip kişi olup olmadığınızı doğrulamak için size biraz zahmet çektirmek zorunda kalıyorum.

E-postanızı kolaylıkla değiştirebilirsiniz. BİTLİK Ana Sayfa'da bulunan PROFİL sayfasına gittiğinizde soldaki seçeneklerden Üyelik Ayarları'na tıkladığınızda şifrenizi ve diğer bazı bilgilerinizi değiştirebileceğiniz bir sayfaya ulaşacaksınız. Bu sayfadaki bilgileri doldurup Kimliği Değiştir tuşuna tıkladığınızda da değişiklikleri gerçekleştirmiş olacaksınız.

BİTLİK'teki e-posta adresinizin güncel olmasının bir yararı daha olacaktır. BİTLİK'e bıraktığınız mesajlarınız için size ulaşmak isteyen arkadaşlar, o sayfadaki mektup simgesine tıklayarak size e-posta gönderebiliyorlar. Ya da özel ileti gönderebiliyorlar. Eğer e-posta adresiniz yanlış ise size gönderilen mesajlar ve uyarı e-postaları ulaşmıyor.

Sonuç olarak, BİTLİK'teki e-posta adreslerinizin güncel tutulması hem şifre değişikliği, hem de size ulaşılabilmesi açısından önemlidir.

Sağlıcakla kalın.

73

Bilal Ekmekci, TA8A