Gönderen Konu: Çirkin spot  (Okunma sayısı 183 defa)

Çevrimdışı TA1MK

Çirkin spot
« : 23 Nisan 2014, 22:43:35 »
Arkadaşlar,
23.04.2013 günü 23 nisan etkinlikleri çerçevesinde 14.185 mhz de çalışma yapan bir TC istasyonumuza
UTC saati ile 19:15 ve 19:29 saatlerinde "FAŞİST KATİLLER ÖDÜLÜ" gibi çevirisini yapabileceiğim iki spot yapılmıştır.
Spot yapan her iki istasyonda telnet üzerinden spot etmiş olup biri dx summit e düşmüş diğeri düşmemiştir.
Spot eden istasyonların qrz ve tacallbook kayıtları yoktur.
Çalışma yapan istasyonu,kişiyi,grubu,cemiyeti vs seversiniz sevmezsiniz ancak bu tür spot bence çok çirkin.
Dx summit e düşen spot resmi ekte gönderiyorum ve spot eden istasyonları esefle KINIYORUM...
vy 73 de TA1AMO

Çevrimdışı TA4ACV

Ynt: Çirkin spot
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2014, 22:52:39 »
Bende gördüm bu spotu. çok yazık. TA dan yada DX ten farketmez. bir amatör telsizciye yakışmyacak işler.

Çevrimdışı TA6MD

« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2014, 23:25:26 »
Değerli Amatör arkadaşlar;
Bu tip adice spotları TA6P Ali ZÜMRÜT abimizin her yıl düzenli olarak yapmış olduğu TA1919ATA çalışmasında buna benzer terbiyesizce spotlar düşüyordu.Yapacak malesef bir şey yok yaraları var ki gocunuyorlar.
Saygılarımla
TA6MD
F.MURAT DEMİR

Çevrimdışı TA1PB

.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA8AT

« Yanıtla #4 : 24 Nisan 2014, 10:29:10 »
Yapan kişi kendine öz güveni olsa qrz.com ve tacallbook gibi radyo amatörlerine karşı kendini tanıtan sitelere resmini, iletişim ve adres bilgilerini girer. Elbette çağrı işaretleride orada girdikleri işaret değildir. Bu tür kişiler korkaktırlar ve karanlık kabadayısı olmaktan öteye çıkamaz.
I LOVE İCOM