Ana Sayfa > Cicilerimiz......... ***
TECSUN S-2000 Alıcı +ICR-100 FMradyo+digital kayıt
TB6BHK:
Değerli Aziz Şua Tortu Bey
Bu konuda sanırım TA3EP Ahmet Mete Önder Bey haklı. 455 çıkışına kulaklık bağladım çıt yok. Oysa alıcının önünde kulaklık çıkışında ses vardı
73! Hüsnü Köktürk husnu66tr@yahoo.com
TA2N:
Merhabalar.
Buda benden hiç olmadı panaromik display bağlayın
selamlar
TA2AD:
Ahmet bey yanıtınız için teşekkür ederim ,
Nursun ağabey senin yanıtın için ayrıca teşekkür ederim zira epeydir benim TS2000 de spectrum display yok diye hayıflanıyordum nette bir kaç yerde TS2000 den buffer aracılığı ile bu tarz çıkışlar alındığını gördüm .
Özetle bir SDR ve bilgisayarı bu işe ayırırsam benim TS2000 de ICOM 756 ve üzeri modeller gibi spectrum display özelliğine kavuşacak hemi ?
TB6BHK:
Değerli Arkadaşlar
Tecsun S-2000 alıcıyla bazan denemeler yapıyorum. Orta dalga alıcılar hakkında tecrübeli olduğumu söyleyebilirim. Gündüz Yozgat şehrinde bu alıcıyla balkona çıktım. Bir Arap istasyonu ve hayli uzakta da bilmediğim bir başka istasyon vardı. Oysa benim TRF alıcılarım
http://www.geocities.ws/husnu66tr/receivers/receiver13.htm en randımanlı zamanlarında dahi ancak bir Arap istasyonu alıyorlardı ikinci bir istasyonu ancak akşama yakın saatlerde alırlardı. Normal pek çok radyo ise Yozgattan öğle vaktinde hiçbir istasyon duyulamaz, ancak bir tam güneş tutulması yılında aynı balkondan İstanbul orta dalga radyosunu dinleyebilmiştim.
Kısa dalgaya gelince 1968 dahil yıllarca kısa dalga cıvıl cıvıl'dı. Her noktadan bir kısa dalga istasyonu çıkardı. Sonraları uzun yıllar kısa dalga dinlemedim. Şu an ise elimdeki eski model radyolarla kısa dalga arıyorum,birşeyler bulamayınca galiba radyolarım bozulmuş diyorum. Bu nedenle Tecsun S2000 kısa dalga verimi hakkında ciddi ifadeler kullanamam. Ama Yozgatta kısa dalga alış İstanbul'dakinden daha randımanlı. Ne yazık ki alıcının sanırım FM modu yok?
sağlıcakla 73! Hüsnü Köktürk
TB6BOZ:
Hüsnü hocam radyo güzelmiş güle güle kullanınız .
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git