Ana Sayfa > Neler, neler yapmışlar! ***
Türkiye’de mikroelektroniğin babası
TA3CB:
Paylaşım için teşekkürler.Güzel bir yazı kaleme alınmış.
TA1CH:
Ta8at Onur beyle evine misafir olduk tanıştık sohbet ediyoruz abi dedi senin yazıların herkezinkinden biraz farklı sen cok herkeze hoş gelmeyecek şeyleri yazı yorsun biraz uslübun (tabi beni kırmamak için sen kaba bir adamsın demiyor cocuk ) biraz sert dedi ya iyide ben nasılsam öyleyim ilk söylediğim herzaman son söylediğimdir bende böyleyim yapacak bir şey yok şimdi okuyup beyenen arkadaşlara bir sorum var ben bu kadar uzun bir paylaşımı henüz okumadım ama iki kelimeyle böyle değerli bir buyuğumuzle yanyana gelip mikro henriden bahsettiyseniz ve onu paylaşıyorsanız sabırla okuyacağım yok içinde mikro henrinin bahsi gecmiyorsa hepsini okumayacağım .ne diyeyim okumadan oo cok teşekkür edrim mi demeliydim acaba .73
TA1CH:
bu arada neden okumadığımda belli oldu galiba sonradan gözlükleri takınca mikro henri değil mikro elektronik miş :) sorum mikro elektronikle ilgili olsun .
TA5FA:
Mesut Kardeşim dün akşam SDR' dan 7092 dinledim 1 saatte 27 istasyon çağrı adı not aldım. Dedimki 1CH yok herhalde Contest'e hazırlanıyor.
Öte yandan ARRL DX bugün ve yarın Yarışmada 27 adet TA görebilecekmiyim diye heyecan içindeyim.
TA1CH:
Mehmet abi 7092 hastalık hemde ilacı yok neyse o bir yanda dursun sadece usa istasyonlarına cağrı yapan 20 metredeki istasyonlar dyuyarum ama bu iş tabiki acar acmaz olacak bir şey değil takip ediyorum eğer yarışmacı amerikan bulursam senin anteni döndüreceğim silivriye :) 73 nerde bu amerikalılar yahu .
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git