Ana Sayfa > Neler, neler yapmışlar! ***
Türkiye’de mikroelektroniğin babası
TA3EP:
Amerikalılar Amerika kıtasında :) Bu özel bir yarışma, bu yarışmaya katılabilmek için ABD ile QSO yapabilecek donanım gerekiyor. Mesela bende anten yok :) Bir defa Brezilya ile konuştum, ama o gün öyle bir propagasyon vardı ki, adamla zaten bütün dünya konuşmuştu...
Belki propagasyon hazretleri bize yine öyle bir iyilik yapar diye, ben dinlemede olacağım. Bir QSO bile yapsam, yarışmaya katılacağım. Olur da yapamazsam, arkadaşlar beni affetsin. Hep birlikte kesinlikle yarışmaya katılmak için, herkesin birbiri ile QSO yapabildiği daha geniş kapsamlı bir yarışma seçelim derim. Bu yarışmada sadece ABD ile konuşmak şartı var ve bu da (istese bile) herkesin hemen yapabileceği bir şey değil. Çünkü mesafe çok uzun.
73!
TA1CH:
bende sadece cq cekenleri duyuyorum ama usa değil birde 14240 tm6m diye bir istasyon cq cekiyor bir kez ulaştı galiba acaba bendende selam söyle desem puan alabilirmiyim :) buarada yine yakaladı birini ama karşı taraf yok v6drh diyor yada ben öyle anlıyorum .
TA8AT:
Mesut abi ne yapalım değiştiremeyeceğimize göre seni böyle tanıyor ve kabul ediyoruz.
Sabah TSİ 04:00 gibi 9 adet Amerika istasyonunu 40 metrede yakaladım. Hemen vazgeçme bugün yarın atmosferik şartları takip et muhakkak yakalarsın. Şartlar hernekadar gece açık olsada ben gündüz mesaide olduğumdan çok fazla bir yol katedemeyeceğim. Biraz uykusuz kalsakta ne yapalım bu hobi damarlarımıza işlemiş. Bu arada bu zehiri ilk damarlarıma enjekte edende Antep yıllarımda TA8L Enver hocamla tanışıklığımda olmuştur.
Bu arada ben TA8J Yücel beyi kandırdım contest için birkaç kişide siz zehirlerseniz bu ürün piyasada tutar çok satarız :)
TA1CH:
Onur Allahtan n1mm işine kuramayınca bırakmam iyi olmuş saatlerce uğraş sonra kimseyle qso yapama yada 1 tane yap geniş zamanda uğraşmak lazım 1gün öncesinden değil Türk üm ve gurur duyuyorum ama yumurta kapıya gelince huyumuz kötü kardeş .
TA5AGC:
Mehmet bey teşekkür ederim... söyleşiyi büyük bir ilgiyle okudum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git