Merhaba. Mete bey haklısınız bizler kayıt olduğumuzda 2.0 yazılımı çıkmamıştı daha sonra güncellemesini yaptım. Siz de bizim paylaştığımızın altına 2.0 güncele konusunda yazınızı ilave ede bilirsin. Bizler sadece vesile olduk birlikte daha iyisini yapmaya çalışalım. Şadan bey sizlerin yazılarınızı bekleriz yazdığım gibi bir şeyler ilave edin daha güzel olacağını ve amatör-telsizci arkadaşlara faydası olur. Türkçe kaynak konusunda haklısınız çok az bilgi var %95 diyebilirim yabancı dilde. Dosyayı oluşturur iken bizim gurupta yabancı dil konusunda fazla sıkıntı çekmedik desem doğru olur, hemen hemen hepimiz bir ve ya iki yabancı dili ileri derecede ve ya iyi derecede konuşuyoruz,tabi bizim de belli başlı sıkıntılarımız oldu, tek başına bir amatörün yapması pek kolay değil. Kısacası biraz filim senaryosu ve reklam gibi olacak , perde arkasında yardımlarını bizden esirgemeyen TA1AMO (Ümit) yazı ve imla hatalarımızı düzeltmekte ilgilendi,DL3CQ (Bülent)yaşadığı sıkıntıdan dolayı p.12 dosya yani yedekleme dosyasını oluşturma konusunda yardımcı oldu,TA3AX(Ahmet) çok yardımcı oldu ülkemizde amatör-telsizcilerin arasında ilk LotW kullananlardan biridir,DL2IE (İsmail) ve TA3IW (Cevat ) ikimiz yaptıklarımızı bir dosya haline getirdik türkçe açıklama kaynağı oluşturmaya çalıştık. PDF dosyasında iki defa Bölüm 9. yazmışız kusura bakmayın en kısa zamanda düzeltmeye çalışacağız. Atila abi Bölüm 9.yedek dosyayı nasıl oluşturulduğunu belirtmiştik konuştuğumuz gibi sıkıntın olur is tekrar beraber çözeriz. Niyetimiz PDF olarak foruma yüklemek di dosya birazcık büyük olduğundan dolayı başaramadık ve ya bir yerde hata yapmış ola biliriz. Mehmet bey her yazman yazdıklarınızdan faydalanıyorum ve faydalanmaya devam ediyorum, paylaşımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Kusura bakmayın yazım biraz fazla uzun oldu .73!