Ana Sayfa > Geçmiş Zaman Olur ki ...... ***
1983 Radio Amateur Callbook TA bölümü
TA8A:
Kadir amca,
TA1CAR bende Oğuz Güler olarak görünüyor.
73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA2IK:
Slm Bilal AMCA ,
Yine tekrarlıyorum İlk imtahana giremediğimiz için ( eski ilegal amatörler girdi ) ikinci imtihana girdik çağrı işaretimin gelmesi 6 Ay sürdü sebebi işaretleri nasıl vereceklerini bilmiyorlardı neyse çağrı işaretim Beşiktaş Hüsrev gerede caddesinde oturduğum için TA1CAR olarak geldi, daha sonra 8 Kez İmtahana girdim A Belgesi alabilmek için Yani 4 sene her imtahana girdim sonunda aldım ve işaretimiz TA2IK oldu bu bilgi yeterlidir zannederim (bulabilirsem eski işaretime ait belge vardı ama hangi kutunun içinde bilemiyorum sana yollıyacağım)
sevgiler
A.Kadir SAĞLAM TA2IK
TA1DX:
Türkiye'de radyo amatörlüğünün tarihini bilenlerden TA2DS Selim abiyi kaybettik malum, birçok değerli bilginin de onunla birlikte gittiğine eminim. Bu bilgileri, mutlaka çok yakınındaki abilerimiz, arkadaşlarımız ondan dinlemişlerdir, ama kulaktan kulağa olmuyor maalesef..
Bilal Amca, sen iyi ki varsın. Açtığın web sayfaları, Paylaştığın dökümanlar, dijital ortama aktardığın eski TRAC mecmuaları.. Senin hakkını ödeyemeyiz..
Sağol, Sana 3 değil, 4 dijitli yaşlar diliyorum, ve eminim internet durdukça, o kadardan da fazla yaşayacaksın..
73!
TA3AK:
Bilal Abey, ufak bir yanlışlık var. Üstteki listede yer alan amatörlerin tamamı C sınıfı oluyor. B sınıfları P (Papa) ile başlıyordu. Örnek TA3PA Özcan Tokuç, TA3PB Tunç Çatalaoğlu, TA3PC Ömer Yardaş.
Ayrıca yukarıdaki C sınıfı listesinde benden çok sonra C sınıfı belge alanlar olduğu halde TA3CAL Ömer Yardaş ı göremedim.
Yayınladığım ilk Kitap TA Callbook da hepsi vardı.
TA2GC:
hüzünlendim ,çok iyi arkadaşlardı ,heyecandan neticeyi anlatamıyorlardı.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git