Gönderen Konu: BIRD 43 Wattmetre için Kademelendirme Devresi  (Okunma sayısı 1299 defa)

Çevrimdışı TA2YGT

Ynt: BIRD 43 Wattmetre için Kademelendirme Devresi
« Yanıtla #20 : 02 Haziran 2025, 00:04:43 »
Herkese tekrardan selamlar. Devrenin dosyalarını bulduğumda farkettimki multiplier kısmı yokmuş sadece PeP Holder tarafını çizmişim. Bende yeniden devreyi tekrar çizdim. Şuan tek komütatör ile Bypass, PeP, x1, x2 ve x5 durumlarını yapabildim. Devreyi tamamladım bu süre zarfında da yerel birkaç üretici ile görüştüysemde vakıf olamadım fiyatları çok uçuktu. Devreyi henüz denemiş değilim, ancak en kısa sürede Çin'den baskı yaptırıp (eğer gümrükte problem yaşamazsam) devreyi deneyeceğim. Sonrasında ufak ufak herkese yollamaya başlayacağım. Çin'de de baskı konusunda başarılı olamazsam yakınlarda bu CNC'mi tamamlamış durumdayım orada devreleri basacağım. İşten,okuldan ancak vakit bulabiliyorum. Hatta devreye ait ufak bir ekran görüntüsüde paylaşacağım. Devreyi Bird 43'ün içine uygun olacak şekilde tasarladım. Olabildiğinde THT malzeme kullandımki aksi bir durumda değiştirebilmesi kolay olsun. Devre ekstra olarak 9V pille beslemek gerekmektedir.
Şimdilik gelişmeler böyle. Herkese teşekkür ederim.
Devreye ait resim ektedir.
73