Gönderen Konu: Aykut Arlı TA0D  (Okunma sayısı 169 defa)

Çevrimdışı TB6BHK

Aykut Arlı TA0D
« : 03 Mart 2013, 00:49:12 »
Değerli Arkadaşlar
Aykut Arlı TA0D    beyin yazılarına 2011 den beri Bitlikte raslamıyorum.  Kendisini tanıyan arkadaşlarımız varsa kendisine selamlarımı bildiririm. İnternette aradım şöyle bir cümle sarfetmiş
--İyi insanlar sadece filimlerde kazanırlar.
73!   Hüsnü Köktürk

Çevrimdışı TA2FE

Ynt: Aykut Arlı TA0D
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2013, 11:27:56 »
Hüsnü Bey Selamlar,

Benim kendisi ile kontağım var. Hayatın genel problemleri ile koştururken biraz yoruldu galiba.
Ben yurt dışında iken aramış ama görüşemedim . Bu aralar ararsam kendisine mesajınızı iletirim .
Selamlar
Emin
TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Loc: KN 40 PT
Tuzla - İstanbul

Çevrimdışı TB6BHK

« Yanıtla #2 : 03 Mart 2013, 17:10:57 »
Sağol Emin Bora Demirel Bey.
Aykut Arlı bey ile tanışmışlığınıza sevindim. Aykut Arlı Beyi yakinen tanımamakla beraber onun örnek bir insan sıfatını taşıdığına inanıyorum. Malum yaşlılık hepimizin problemi oluyor ve olacak
Tuzla dediniz de aklıma bir hikaye geldi. Hikaye amatör lehinde mi yoksa aleyhinde mi karar okuyana ait.
Tuzlada  yedek subay adayı, öğrenci.. her neyse.  Önce trene  bindim sonra vapura ve Avrupa yakasına geçtim. İkindi olunca Tuzlaya  trenle dönmek istedim. Bikaç gişe var  hepsinin istikameti Avrupa yakası. Gişenin birine yaklaştım. Beyefendi
--Tuzla gişesini göremiyorum.
-- Bu trenler denizden geçemiyor.

73 !     Hüsnü Köktürk     

Çevrimdışı TA2OD

« Yanıtla #3 : 03 Mart 2013, 17:41:54 »
Hüsnü Abi merhaba.
Allah sizlerede uzun ömürler versin sizin ve sizler gibi büyüklerimizin yazılarınızı trac mecmualarında okuyarak amatörlüğümüzü ilerlettik bu günlere geldik. Allah sizlere nice ömürler nasip etsin
Saygılar
ZONGULDAK KDZ EREĞLİ DEN 73.
ta2aoz@hotmail.com
https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
AHMET ÖZER TEL-0531 623 9066