Gönderen Konu: UR5EQF log ile ETİKET ÇIKTISI  (Okunma sayısı 193 defa)

Çevrimdışı TA1CM

UR5EQF log ile ETİKET ÇIKTISI
« : 05 Şubat 2013, 21:39:45 »
İyi günler..
UR5EQF log pogramının çalışmasından çok memnunum.
Etikete veya QSL Karta nasıl çıktı alabilirim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Çevrimdışı TA2AD

Ynt: UR5EQF log ile ETİKET ÇIKTISI
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2013, 00:22:00 »
Merhaba,
kendi yaptığım bir kaç çeşit QSL kalıbını adresinize gönderiyorum denersiniz ,
lakin dahili program deneme sürümü olduğundan üç beş etiketten fazla yazdırmıyor bilginize ,  ben tek tek yazdırdığım için sorun olmuyor ama çoklu yazdırmak isterseniz problem :(  belki alternatif QSL yazdırma programları uygulanabilir ?
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA6P

« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2013, 09:14:32 »
Mehmet bey merhaba,
Bir ara hamradio delux proğramını kullandığınızı konuşmuştuk.Bir italyan amatörün(IW1QLH) bu proğrama ilave yaptığı  label proğramı HRD ile çok uyumlu.HRD de tuttuğunuz log kayıtlarını bu proğram sayesinde rahatlıkla istediğiniz boyuttaki etiketlere yazdırabiliyorsunuz.Link aşağıdadır.Kolay gelsin.
http://www.iw1qlh.net/index.php/download/win_ham/HRD-Label/HRD-Label-6.0/

TA6P
                     Ali Zümrüt
                      SAMSUN

Çevrimdışı TA1CM

« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2013, 15:28:08 »
Şua B ey teşekkür ederim. Poğramı indirip deneyeceğim...
Ali Bey merhaba..Şu an UR5EQF için karar vermiş durumdayım...Gecici bir süre onu deneyebilirim.  AAlog'a aktardığım da oradan çıktı alabiliyorum. Orada yedekliyerek de devem etmeyi planlamıştım..Yine de UR5EQF için bilgilenmek istemiştim..Arkadaşlara selamlar...

Çevrimdışı TA3DJ

« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2013, 17:50:11 »
Mehmet Bey Merhaba;
Sizin için bir sakıncası olmayacaksa mevcut logunuzu "ADIF" formatına çevirerek mailime gönderirseniz yardımcı olabilirim.

ozhan70@gmail.com