Gönderen Konu: TA Callbook'taki bilgilerin güncellenmesi için ne yapmak gerekiyor?  (Okunma sayısı 124 defa)

Çevrimdışı TA6A

Selam

Daha öncede 2 kere ilgili sayfadaki formu doldurarak bilgilerimi güncellemeyi denedim, Ömer beye güncel fotoğrafımı gönderdim, son denememin üzerinden 3 koca yıl geçti ama değişmedi. 8 gün önce tekrar eksik olan belge numaramı yazdım ve verilen linkten değiştirilmesi için fotoğraf gönderdim. Şimdi sayfaya baktıp 6.10.2012 tarihinde güncellendiği yazıyor fakat benim bilgilerimde değişen birşey yok.

Şakamı bu anlamadım, madem değiştirmeyeceksiniz neden güncelleme için linkler koyuyorsunuz? Resim gönderiyorum lütfedipte resmin alındığına dair bir cevap yazılmıyor, acaba ilgilenen arkadaş çok mu meşgul yoksa klavyesinin aşınmasından mı korkuyor anlamadım. Nedir bu sorunun kaynağı?

Bu konu beni çok rahatsız ediyor, 20 sene önceki fotoğraf 3 yıldır değiştirilmiyor, kaldırın kardeşim o zaman benim çağrı adımı listeden yada hiç GÜNCELLEME diye çalışmayan bir uygulama koymayın siteye.

Adımın ve özel bilgilerimin yayınlandığı bir sitenin sorumlularından gerekçeli bir cevap beklemek hakkımdır diye düşünüyorum.

İyi çalışmalar.
Zoru başarırız, imkânsız biraz zaman alır.

Çevrimdışı TA8A

Simavi Bey,

Kayıtları kontrol ettim.  10.04.2003, 01.11.2010 ve 30.09.2012 tarihlerinde olmak üzere toplam üç defa TA Callbook kaydınızda değişiklik yapılmış. Bu değişikliklerin sonunda oluşan kayıt durumlarınızı, yani her kayıt değişikliği isteğinizdeki farklılıkları aşağıdaki TA6A.pdf linkine tıklayarak görebilirsiniz.

Son olarak 30.09.2012 tarihinde gönderdiğiniz değişiklik isteğiniz, değişiklik isteğinde bulunduğunuz AYNI SAAT ve AYNI DAKİKADA YAYINA VERİLMİŞTİR. 3.10.2012 tarihinde de nihai işlemi yapılmıştır. Şu anda TA Callbook'taki bilgiler gönderdiğiniz bilgilerle aynıdır. Şu anda TA Callbook'ta bekleyen değişiklik isteğiniz bulunmamaktadır.

Bu üç değişiklik haricinde gönderilmiş değişiklik talebiniz var ise, bu değişiklik istekleriniz bilgilerdeki tutarsızlık sebebiyle iptal edilmiş ve kayıtlara alınmamıştır. 1.1.2011 tarihinden bu yana iptal edilmiş değişiklik talebiniz de bulunmamaktadır.

Resimler bir şekilde SPAM filtrelerine takılabilmektedir. Resminizi webmaster@telsizciler.org adresine gönderebilirseniz hemen gerekli işlemi yapacağım.

İyi çalışmalar diliyorum.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA6A

İlgilerinize teşekkür ediyorum Bilal Bey, verdiğiniz adrese değişiklikleri ve fotoğrafı göndereceğim. Sağlıcakla kalın.
Zoru başarırız, imkânsız biraz zaman alır.

Çevrimdışı TA8A

Simavi Bey,

www.tacallbook.org/callform.htm adresindeki form ile değişikliğinizi hemen yapabilirsiniz.

Resminizi bekliyorum.

73

Bilal Ekmekci, TA8A