Gönderen Konu: MOBİL ANTEN MONTAJI  (Okunma sayısı 247 defa)

Çevrimdışı TB6BOZ

MOBİL ANTEN MONTAJI
« : 16 Ağustos 2012, 10:42:40 »
Sevgili arkadaşlarım aracıma anten takmak istiyorum ama bir türlü kabloyu dışarı nereden çıkaracağıma karar veremedim araç fiat doblo bu araca anten takan arkadaşların tecrübesinden yararlanmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı TA3AMG

Ynt: MOBİL ANTEN MONTAJI
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2012, 14:37:15 »
Üstadım merhaba tavan antenini söküp amatör cihazın kablosunu cıkartıp anteni oraya monte et teyp in anteni ne olacak diye sorarsan onuda içten vantuzlu arac içi anteni alabilirsin hayırlısı olsun 73

Çevrimdışı TA3Q

TA Callbook kaydı

Türker Ali Başlayıcı
    MANİSA
  • OM/YL
  • Amatörlük ruhu yaşatanlar daim olsun
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2012, 17:35:50 »
Osman bey;
Kullanmak istediğiniz anten araca daima montelimi veyahut portable yani mıknatıs diplikli mi olacak, eski tip tavan oluklu antenlere monteli şeklinde mi ya da doblo aracın tavan üst kısımlarında paralel olan araç üstü bagaj tutucuları mevcut ise tutucuların üstüne bir alimunyum köşeli bir parçaya monte şeklinde de yapma imkanınız olur. Yani aracı delmeden bu işi halledebilirsiniz. Kablonun içeri alma olayına gelince arka kapak kısmından kapı kenarından RG 58 rahatlıkla sıkıntı yapmadan iç köşe direklerden geçirmek suretiyle kullanırsınız.
73
TA3Q
TÜRKER ALİ BAŞLAYICI

QTH locator:KM38
ESKİ ÇAĞRI İŞARETİM TA8EF

Çevrimdışı TA5S

« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2012, 23:04:38 »
doplonun hangı modelı
bende premıo var ben arkadadan stoplambasını sokerek kaployu tavana cıkarttım orda yagmur boslugu oldugu ıcın ordan gecırmese ıdım bagaj contalarından yagmur alacatı ben anten kaplosunu sag arka stp lambasını soktum konnoktor gecırdıkten sonra tekrar taktım mıknatıs tıpı antep tutucu kullandım cok ta guzel oldu gecırecegınız yer ancak antenın kaplusnu bu sekılde olabılır
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   
Zoru başarırız imkansızlık biraz zaman alır....73

Çevrimdışı TA3EN

« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2012, 18:08:48 »
       Mehabalar Osman Bey,
       Fikir olsun diye yazayım dedim. Antepten Enver Bey Ford Connect'e monte etti. Yanılmıyorsam anten kablosunu da üstteki bagaj için kullanılan civatalardan birisini ortasını delerek rg58 kabloyu civata  içinden araç içine almıştı. Döşeme içinden de cihazlara ulaştırmıştı.
       Belki ilham olur size ve diğer arkadaşlara.
      73 ler....

Çevrimdışı TB6BOZ

« Yanıtla #5 : 24 Ağustos 2012, 20:52:10 »
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim önerileriniz bir tanesini yapacağım .