Gönderen Konu: CEVAP YAZILARIMI ve RESİMLERİMİ BİLGİSAYARIMDA BAZEN GÖREMİYORUM.  (Okunma sayısı 109 defa)

Çevrimdışı TA3EN

Merhaba Bilal Bey, nasıl sınız?
    Başıma sık sık gelen bir olayı sormak istiyorum. Bazen cevap yazıyorum. Ama cevabımı ve yazımı gönderiyorum. Gidiyormuş. Başkaları görebiliyor. Ama ben pc de göremiyorum."F5" yapıyorum. Yeniliyorum. Ama maalesef göremiyorum. Hala çok önceleri yazmış olduğum yazıları göremiyorum. Bugün biraz önce üç defa "Haberiniz Var mı?" yazı gönderdim. Ama yine göremiyorum.
Hatta cevap yazısını tam yazdığım hallde yarım bırakmış. Hatta uygunsuz bir kelime oluşmuş.  Anlayışınıza sığınıyorum.  Sağ olsun TA3ATA M.Turgay Ağabey haber verdi.Kendisine teşekkür ederim. Şemalarda hatalarım vardı sileyim dedim göremediğim için  de silemiyorum. Sizden bu durumu nasıl aşabileceğimi öğrenmek istiyorum. Ayrıca "Haberiniz Var mı? da son cevaptan önceki iki cevabımı silerseniz memnun olurum.
    Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.
    TA3EN

Çevrimdışı TA8A

Hüseyin Hocam,

Ben fazla mesajlarınızı sileceğim. Ama sizin sorununuza nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum. Bu konularla çok daha fazla ilgili arkadaşlarımın önerileri olabilir. Benim bu sorunun kaynağı ile ilgili söyleyeceğim bir kaç şey var. Birincisini zaten siz F5 tuşuna basarak ortadan kaldırıyorsunuz. İkincisi ise internete girerken eğer bir proxy sunucusu kullanıyorsanız o sebep olabilir. Ya da internetle aranızdaki router akıllı olup biraz işgüzarlık yaparak son ziyaret ettiğiniz yerleri bellekte tutuyor olabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda bilgisayarınızı ve router cihazınızı açıp kapatmayı denemenizi önereceğim. Eğer hala aynı sorun devam ederse sorun proxy sunucusu ya da başka bir sebepledir diye düşünüyorum.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA8O_SK

Hüseyin hocam merhaba.

Tüm browserlerde (Firefox , Explorer , Chrome)  aynı şeyimi yapıyor..

Sorunu bulabileceğin en kısayol...
Mesajlarını görebildiğin bir Laptop bulup senin modemde denemek..