Gönderen Konu: Baofeng UV-3R headset tx takılma sorununa geçici çözüm  (Okunma sayısı 14299 defa)

Çevrimdışı TA1PB_SK

Bu ucuz ve küçük oyuncakların  kulaklık mikrofonlarının VHF bandında TX yapıldığındaki takılma problemine kolay ve çabuk bir çözüm olarak açılır kapanır tipteki silindir toroide kulaklığın kablosunu 2 tur sarmak yeterli oluyor....Biraz görsel kirliliği var isede kolay çözüm arayan ve lehim havya işine bulaşmak istemeyenlere önerebilirim.....
.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA1AOC

Ynt: Baofeng UV-3R headset tx takılma sorununa geçici çözüm
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2012, 22:37:11 »
Kesin çözüm...Eline bilgine sağlık...ıslatmak lazım.:))

Çevrimdışı TA1AAC

« Yanıtla #2 : 13 Nisan 2012, 22:58:59 »
 Dediğine katılıyorum kesin çözüm olmuş. Ustamızın eline sağlık, ıslatmak gerek oğuz :)))

Çevrimdışı TA3IW

« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2012, 01:37:57 »
Merhaba Murat.Eskiye nazaran pek fazla yazmıyorsun,özledim yazılarını .Salı  ve ya çaşamba günü TA olma durumum var,Sınırı geçtiğimde sana ulaşırım Murat..hi.. hii ... Sağlıcakla kal ..... 73! OZ/TA3IaW

Çevrimdışı TA1PB_SK

« Yanıtla #4 : 14 Nisan 2012, 12:16:45 »
Her zaman beklerim....Hafta sonuna kalmamaya bakarsan sevinirim....Zira malum bir aksilik yaşamaz isem TC57A çalışmasına hasbelkader destek verebilmek için bir haftaya yakın bir süre bölgede arazide olacağım...Görüşmek üzere....Saygılarımla...73 de TA1PB / EDİRNE (SAF ve bireysel Radyo Amatör çırağı....:))
.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA3IW

« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2012, 12:51:49 »
Merhaba Murat.Sorun degil , kolay gelsın bol QSO dilerim,onemli olan aktiviteye katılmaktır.Sağlıca kal Murat.... 73! de OZ/TA3İW

Çevrimdışı TA2AD

« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2012, 10:27:38 »
eee sonuç ne şimdi , ıslatıyormuyuz ?  :)
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA1PB_SK

« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2012, 13:32:50 »
Klasik trakya....:))
Islatmak için bir vesile gerek....Arkadaşlarımın bu uğurda ne kadar şahane bahane üretilebildikleri aşikar değil mi Şua Hocam....? :))
 Bu arada fırsatını bulduğumda kısa koşu o taraflara gelmeyi arzu ediyorum..İnşallah yağmurlu bir havaya denk getirisem sizlerle de şöyle deniz kıyısında bir yürüsekte beraber ıslansak diyorum....:)
Ayrıca başlangıçtaki konuya dönersek lehim ve havya sevenlerinde 100nF ile konuya müdahale etme imkanları mevcut....Kim nasıl seviyorsa yani......Saygılarımla...73 de TA1PB / EDİRNE
.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA1PB_SK

« Yanıtla #8 : 15 Nisan 2012, 13:33:39 »
.
.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA1PB_SK

.......TA1PB.......