Gönderen Konu: Bitlik sitesinde Beginners bölümü  (Okunma sayısı 250 defa)

Çevrimdışı TA1LC

Bitlik sitesinde Beginners bölümü
« : 18 Nisan 2012, 17:42:38 »
Bir sorum var. Acaba Degerli Bitlik sitemizde ''Yeni başlayanlar'' bölümü oluşturulsa iyi olmaz mı?

Çevrimdışı TA8A

Ynt: Bitlik sitesinde Beginners bölümü
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2012, 11:54:21 »
Yüksel Bey,

BİTLİK sitesinde yeni bir bölüm açmak için, o bölümde yer alabilecek özelliklere sahip mesajların olması, ihtiyacın başka bölümlerde giderilememesi gerekmektedir. Yeni başlayanlar için gerekli olan bilgilere çoğu zaman eski amatör olarak benim de ihtiyacım olmaktadır. Bu bilgilere de bir sorum var, haberiniz var mı, ben yaptım oldu gibi bölümlerden ulaşıyorum.

İlginiz ve öneriniz için çok teşekkür ederim.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA1LC

« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2012, 10:06:01 »
Umarım hepimiz en yakın zamanda bu kalfalık dönemini atlatırız usta oluruz.

Çevrimdışı TA3HF

« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2012, 10:15:37 »
Selamlar;

Ben bir amatör telsizcinin usta olabileceğini düşünmüyorum :)
Çünkü ne öğrendiklerimiz, ne de öğreneceklerimiz bizi usta yapmaya yetmeyecektir.
Ve yine tüm şartlara rağmen usta olduğunu düşünecek bir amatör telsizci olursa bu telsizciliği bıraktığı gün olur :)

Saygılarımla;

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2012, 10:18:27 »
Yüksel Bey,

Ustalık, kalfalık falan karışıyor. Amatörlük şu şekilde tarif edilirse sanki daha iyi olur diye düşünüyorum.

"Sınavı geçip amatör telsizcilik belgenizi almanız, sizin amatör telsizci ustası olduğunuzu değil, amatör telsizci ustalığı yolunda artık öğrenmeye devam edebileceğinizin belgesidir."

Sağlıcakla kalınız,

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA5MT

TA Callbook kaydı

Ümit Duran Geçili
    ADANA
  • OM/YL
  • BİN BİLSENDE BİR BİLENE DANIŞ.
« Yanıtla #5 : 20 Nisan 2012, 11:39:07 »
20 25 yıllık bi telsiz amatörü ile daha birkacyıllık amatörü bir tutabilirmisiniz cevremize o kadar A sınıfı yeni amatör varki daha neyin ne oldugunu bile bilmiyorlar bunun da okulu yok kime nediyelimki bu konuda herkes kendini geliştirmeli saygılarımla