Ana Sayfa > Haberiniz var mı? ***

BELGE HARCI HESAP NOLARI HAKKINDA

<< < (2/2)

TB5CLA:
BELGEMİ YENİLEMEK ÜZERE EVRAKLARIMI HAZIRLADIM BANKAYA GİTTİM   VAKIFBANK BANKASI YENİŞEHİR ŞB. 2016776 Tahakkuka Bağlı  Olup Aynı Gün Tahsil Edilenler BU HESAPTAN ALMADILAR BÖYLE BİR HESAP YOK DEDİLER... BENDE    VAKIFBANK BANKASI YENİŞEHİR ŞB. 00158007285214707 Tahakkuka Bağlı  Kurum Gelirleri HESABI NUMARSASINI VERDİM BUNDA DA BANKA GÖREVLİSİ TAHAKKUK NO SUNU İSTEDİ. TAHAKKUK NO SU VS İŞİ ÇÖZDÜK VE BEKLİYORUZ .BELGEMİZİN DE YENİ TİP ( EHLİYET ) GİBİ GELECEĞİ SÖYLENDİ ...BİLGİLERİNİZE

TA1BL:
geçmiş dönem ruhsat harcı borçlarımızı nereden ögrenip yatırabilriz.internetten oluyormu ? yoksa  tk
yı ziyaret mi ediyoruz?

TA8A:
Amatör Telsizciler kullanım harcından muaf olduğu için ruhsatını aldığında ödediği paranın üzerine daha sonra bir şey ödemesi gerekmiyor. Böylece eski borcu da olmuyor. Eğer ruhsatınızı aldıysanız, bu sırada ödediğiniz harçlardan başka daha sonra bir şey ödemiyorsunuz.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

TA2OD:
ben bilal beyin yazısına bir ilave yapayım anladığım kadarıyle arkadaşın elinde eski bir ruhsat var bu ruhsatınıza cihaz ilavesi yapmadıktan sonra  yada başkasına cihaz deviri yapmadıktan sonra herhangi bir para yatımanıza gerek yoktur yanlız belgenizden bir cihaz devrederseniz yada cihaz ilavesi yaparsanız o zaman harç yatırmanız gerekiyor bu husustada geniş bilgi tracta mevcut size kısa yol veriyorum tıklarsanız oradan istifade edebilirsiniz   http://www.trac.org.tr/modules.php?name=burokrasi buradan bakınız

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git