Ana Sayfa > Haberiniz var mı? ***

BELGE HARCI HESAP NOLARI HAKKINDA

(1/2) > >>

TA2OD:
ARKADAŞLAR TRAC TAKİ Vakıfbank Yenişehir Şubesi / ANKARA Hesap numarası: 2016776  YE BELGE HARCINI YATIRMAK İSTEDİM FAKAT BU HESAP BİZDE GÖRÜNMÜYOR DEDİLER  BUGÜN İKİ DEFA GİTTİM BU NUMARA İÇİN  KONUYU ANCA İKİNCİ HESAP NOSU İLA ÇÖZEBİLDİMMİ BİLMİYORUM PARAYI Vakıfbank Yenişehir Şubesi / ANKARA Hesap numarası: 00158007285214707  HESABA YATIRABİLDİM FAKAT HALA İÇİMDE BİR  ŞÜPHE VAR YANLIŞMI YATIRDIM DİYE
http://www.trac.org.tr/modules.php?name=burokrasi BU SAYFADAKİ UYARILAR ŞÜPHELİ DÜŞÜNMEME NEDEN OLMAKTADIR BİLGİSİ OLAN VAR İSE BENİ VE BENİM GİBİ SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZI AYDINLATIRSA SEVİNİRİM
SAYGILAR

TA6FC:
Arkadaşım yatırdıgın hesap no dğru şüphen kalmasın diye linki veriyorum.
http://www.tk.gov.tr/bas_form/Bas_Form.htm

TA2AOF:
BİR YANLIŞLIK OLSAYDI ALMAZLARDI ZATEN HİÇ ÜZÜLME

TA8A:
TK hesap numaraları önceki seneye kadar normal gitmekteydi. Önceki yıl her TK Bölge Müdürlüğü farklı hesap numarası vermeye başladı.  TK Mersin Bölgeyi aradığımda onlar da şaşırmışlardı. Çünkü kendilerinin verdiği hesap numarası ile TK nın sayfasında sınav bölümünde ilan edilen farklıydı. Bu sebeple takip ettiğim www.tacallbook.org/burokrasi adresindeki sayfaya tüm hesap nolarınını yazdım. Bahsettiğiniz hesap numarası TK sayfasında kayıtlı olduğu için ben de bürokrasi sayfasından çıkarmadım. Çünkü son durumun ne olacağını bilemedim.

İyi çalışmalar diliyorum.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

TA2OD:
Selamlar arkadaşlar bu konuyu araştırıp bir hale koydum.
 Vakıfbank Yenişehir Şubesi / ANKARA Hesap numarası: 00158007285214707   bu numaralı hesap harç ve cihaz ruhsatları ilgili ödemelirin yapılabileceği hesap nosudur diğer hesap nosunun vakıflar bank da görülmediği tarafıma söylendi yukarıda belirttiğim hesap nosuna bölgemizden ta2nv sezai bey arkadaşımızın bu hesaba ödeme yaparak belge yenilemesi gerçekleştirdiğini herhangi bir sorunla karşılaşmadığını araç kullanma belgesi büyüklüğündeki yeni ve renkli belgesinin eline geçtiğini ifade etti.
saygılarımla

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git