Gönderen Konu: Cicilerimiz tehlike altında mı?  (Okunma sayısı 304 defa)

Çevrimdışı TB6BHK

Cicilerimiz tehlike altında mı?
« : 21 Aralık 2011, 18:18:10 »
Cicilerimiz tehlike altında mı?
Yeni ciddi kanun teklifleri haberleri alıyoruz. Evlerimizde atıl duran bilgisayar. buzdolab, mainboard, eski tarihli elektronik bilmem neler....Potansiyol sağlık suçlusu olarak görülecek Bir entegre bir chip bile içerisinde çok tehlikeli maddeler içeriyor. Eğer bu mal sahipleri bu zararlı maddeleri evlerinde bulundurmaya devam etmeleri halinde toplayıp yok etme işi görevli memurlar tarafından yapılacak
Düşünüyorum da zengin dahi olsa  hurdalıkta dolaşıp bir şeyler toplamayı zevk sayan hatta bunu bir terapi telakki eden anti stress sayan kimseleri bilirim.
Biraz düşününüz ey cici sahibi amatör kardeşlerim. Olur ki sizin ciciler de zararlı artıklar listesinde gözükebilirler. İşin ciddiye varması halinde amatörlerin bir ortak avukata ihtiyaçları olacağı kanaatindeyim. Çöp toplama memuru senin bu PİC tir değerlidir, Amerikadan getirtilmiştir dediğini zevkle çöp torbasına koyar

Çevrimdışı TA5MT

TA Callbook kaydı

Ümit Duran Geçili
    ADANA
  • OM/YL
  • BİN BİLSENDE BİR BİLENE DANIŞ.
Ynt: Cicilerimiz tehlike altında mı?
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2011, 10:11:59 »
hadi hayırlısı biraz daha konuyu acarsanız daha iyi anlarım pek bi şey cıkaramadım kolaygelsin adana incirlik den selamlar

Çevrimdışı TA5ASE

Ynt: Cicilerimiz tehlike altında mı?
« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2011, 01:54:23 »
hüsnü abi ,
söylediklerin çok dogru buna katılıyorum sonuna kadar ,ama nedense  bizlerin düşündügünü düşünmüyorlar .
saygılarımla