Gönderen Konu: OTO TEYPLERİNDE KULLANILAN FM TRANSMİTTERLERDE AUDİO GİRİŞİ VARMI  (Okunma sayısı 276 defa)

Çevrimdışı TA2MES

Uydu cihazımın audio çıkışına transmitter vasıtası ile Fm frekansında yayın yaparak  daire içinde el radyomdan dinlemek istemekteyim,bunun için araba teypleri için kullanılan transmitterler uygunmudur audio girişleri mevcutmudur,önerileriniz nelerdir.Saygılarımla.
TA2MES
Erhan SEZİNCE
SAKARYA
Gsm : 543 232 41 08
Bilmek için paylaşmak,paylaşmak için bilmek gerek.
73'S

Çevrimdışı TA3AHZ

Merhaba bildiğim kadarıyla çoğunda bulunuyor.Marka ve modele göre değişebilir tabi alırken sorarsanız yardımcı olurlar bence.
73 de TA3AHZ
Life is simple  'eat-sleep-amateur radio'

Çevrimdışı TA2TR

Erhan bey her fm transmitterde audio girişi olmuyor aynı audio aktarma işlemini kendimde kullanıyorum size tavsiye edebileceğim transmitter aşağıdaki resimde olandır iki adet ince uzaktan kumanda pili ile çalışıyor ve audio girişi mevcut 87.5-108.0 mhz arasında istediğiniz frekansda stereo yayın yapmaktadır. 73's...
Link:   http://www.trait-tech.com/product/T-FT-102__wireless-fm-transmitter-with-200-frequency-and-lcd.html

Çevrimdışı TA2MES

Rasim bey bilgi için teşekkürler.
Bu cihazı nasıl temin edebilirim,verdiğiniz link yabancı kaynaklı bir site gördüğüm kadarı ile.
TA2MES
Erhan SEZİNCE
SAKARYA
73'S

Çevrimdışı TA3AHZ

Life is simple  'eat-sleep-amateur radio'

Çevrimdışı TA2TR

Ben bu fm transmitteri yabancı bir site üzerinden almıştım bazı türk alışveriş sitelerinde satıldığını görmüştüm ama şuan hangi site satıyordu pek aklıma gelmiyor...

Çevrimdışı TA2AOG_SK

Birkaç metrelik yayın mesafesi daire içi dinleme için yetersiz olabilir. Bir de İstanbul gibi bir bölgede boş frekans bulamıyabilirsiniz.
Osman Güler
TA2CMC (eski çağrı işareti)

Çevrimdışı TA2MES

Ekte resmini gönderdiğim Fm transmitteri (15 tl ye) satın aldım.(Audio in girişi mevcut),birde uydudan ses iletişimi için "stereo-tos" çıkış kablosu aldım (2,5 tl)  cihazın besleme girişi oto sigara çakmağı girişine göre olduğu için ben elimde bulunan 12v luk modem besleme adaptörlerinden birini bu iş için kullandım,transmitter çok güzel çalıştı,remote kontrolu bile mevcut,uydu cihazımı bağlayıp birde frekans ayarını yaptıktan sonra hemen iş görmeye başladı,ufak cep radyosu ile tüm odalarda sorunsuz çekiyor.Tek dikkatli ayarlanması gereken,ses volüm seviyelerini dengeli ayarlamakta oluyor,uydunun veya transmitterin volüm ayarları aşırı açılırsa sesta aşırı yüklemeden çatlamalar oluşabiliyor,ancak uygun ayarlandığı taktirde billur gibi bir modülasyon elde edilmiş oluyor.Tabi birde ya boş bir frekans yada en azından çevredeki yayınlardan en az etkilenecek zayıf sinyal alan bir frekans seçilmesi faydalı oluyor.
Saygılarımla
TA2MES
Erhan SEZİNCE
SAKARYA
73'S