Gönderen Konu: sn: Bilal bey,in dikkatine  (Okunma sayısı 285 defa)

Çevrimdışı TA1AHU

sn: Bilal bey,in dikkatine
« : 08 Eylül 2011, 22:45:26 »
merhaba bilal bey TB1CLK olan çağrı işaretim TA1AHU olarak değişmiştir sitedeki gerekli değişikliği yapmanıza rica ederim saygılar  73.

Çevrimdışı TA1MD

Ynt: sn: Bilal bey,in dikkatine
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2011, 23:08:20 »
vhf mi, uhf mi?

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2011, 10:05:57 »
Hüseyin Beyin BİTLİK kodunu değiştirdim. Fakat E-posta adresi yanlış olduğu için her şey kilitlendi. Ne şu anda ben kendisine ulaşabiliyorum, ne de kendisi BİTLİK'e girebiliyor. Eğer kendini tanıyan arkadaşlar varsa bana çalışan e-posta adresinden bir e-posta göndermesi gerekiyor.

Bu durumdan şu sonucu çıkarabiliriz. BİTLİK'te kayıtlı e-posta adresimizin çalışan bir e-posta adresi olmasına dikkat etmek gerekiyor. İlk kayıt sırasında çalışıyor ama daha sonra değiştirmiş olabiliyorsunuz. Bu sebeple diğer arkadaşlarımdan BİTLİK'te kayıtlı e-posta adreslerini kontrol ederek çalışan bir e-posta adresi ile değiştirmelerini rica edeceğim.

73

Bilal Ekmekci, TA8A
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2011, 14:57:04 Gönderen: TA8A »

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2011, 10:36:10 »
Kıymetli Arkadaşlar,

Aşağıdaki arkadaşlarımın e-posta adresleri hatalı görünüyor. Bu liste tüm hatalı e-posta adreslerini içermemektedir. Lütfen kendi e-posta adresinizin doğru olup olmadığını kontrol ediniz. Ayrıca e-kolay.net adresleri zaman zaman sorun yaratmaktadır. Bu adresleri değiştirirseniz çok iyi olur

73

Bilal Ekmekci, TA8A

E-posta adresi çalışmayan arkadaşlarımız:
TA1EH
TB1CLK/TA1AHU
TA9OZB
TA4K
TB2CXN
TB1BCR
TA2ED

Çevrimdışı TA5S

« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2011, 20:02:53 »
ta9ozb@hotmail.com  bitlikten yazılan özal mesajlar bu adresıme gelıyor ve adreesımaktıf 73
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   
Zoru başarırız imkansızlık biraz zaman alır....73