Gönderen Konu: ‎50. ULUSLARARASI BURSA FESTİVALİ (TC50BF)  (Okunma sayısı 166 defa)

Çevrimdışı TA3SA

‎50. ULUSLARARASI BURSA FESTİVALİ (TC50BF)
« : 06 Haziran 2011, 23:03:17 »
‎50. ULUSLARARASI BURSA FESTİVALİ çerçevesinde Bursa İlimizi ve Festivalimizi tanıtmak amacı ile 06 HAZİRAN – 31 TEMMUZ 2011 tarihleri arasında, bu çalışmamız için almış olduğumuz TC50BF özel çağrı işaretimiz ile aktif olacağız. YM3KB takımı olarak propagasyon şartlarına göre tüm bandlarda CW-SSB-PSK ROS modlarında çalışacağız. İstasyonumuz aktif olduğunda çalıştığımız band, frekans ve mod bilgilerini online facebook sayfamızdan ve ilgili yabancı platformların dx spot bölümlerinden bildireceğiz.

Bize ulaşabilen tüm arkadaşlarımızın işaretini logumuzda görmek isteriz..
Ali KARABAŞ
de TA3SA      KN40LE
ta3sa@hotmail.com
Sözde değil, özde amatör ruh..Anlayana..!!!

Çevrimdışı TA3CE

Ynt: ‎50. ULUSLARARASI BURSA FESTİVALİ (TC50BF)
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2011, 10:15:47 »
Kolay gelsin, güzel bir çalışma düşünülmüş.Her  zaman olduğu gib desteğe hazırız.

TA3CE
Hüseyin TANKIZ
TRAC Mustafakemalpaşa Şubesi adına

Çevrimdışı TA2PI

« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2011, 11:27:19 »
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
73
İsa
2PI/4

Çevrimdışı TA3DJ

« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2011, 11:53:02 »
Ali Bey Merhaba;
Hafta sonu Bursa'daki Tüyap fuarında TRAC standınız vardı. Geçen sene olduğu gibi bu senede BURSA TRAC olarak radyo amatörlüğünü, radyo amatör operatörlüğünü ve faaliyetlerinizi en iyi şekilde anlattığınıza ve bizleri temsil ettiğinize eminim. Bu fuarı bitirdiniz arkasından Bursa ili için önemli olan ve 50.yılı dolayısıyla daha da önem kazanan Bursa Festivalini, tüm dünyaya duyurmak amacıyla bir çalışmaya başlıyorsunuz. Bu çalışmada sizlere başarılar diliyorum, vaktim ve imkanlarım doğrultusunda cihazım olmasa dahi uygun görürseniz çalışma istasyonunuzdan ülkemizi, radyo amatörlüğünü ve Bursa ilimizi dünyaya duyurmak için destek verebilirim. TC50BF iyi düşünülmüş işaretiniz ile sizlere başarılar diliyorum. DX.iniz bol olsun.

TA3DJ

Çevrimdışı TA1GO

« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2011, 21:09:30 »
Calismalarinizda basarilar bol dxler......TA1GO

Çevrimdışı TA3SA

« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2011, 01:54:33 »
Özhan Bey selamlar;

Oldukça yoğun geçen fuarımızdan sonra,akabinde hemen TC50BF çalışmamıza başladık..Sizinde belirttiğiniz üzere ülkemizin prefixlerini duyurmak, bu prefixleri duyuracak arkadaşları dahada artırmak için gayretlerimiz durmadan devam ediyor...Yazdığım üzere havaya çıkma imkanı olan tüm amatör arkadaşlarımızı logumuzda görmek isteriz...Ayrıca yardımınız ile DX'lere bolluk geleceğini biliyorum...

Saygılar...
Ali KARABAŞ
de TA3SA      KN40LE
ta3sa@hotmail.com
Sözde değil, özde amatör ruh..Anlayana..!!!