Gönderen Konu: 73!  (Okunma sayısı 466 defa)

Çevrimdışı TA1PB

73!
« : 13 Mayıs 2011, 16:08:40 »
Çok değerli bilgi ve birikimleriyle bizlere bilmediklerimiz konusunda yardımcı olabilecek kapasitede ve dahi neyin nasıl yapılması konusunda yol gösterici tecrübe ve meziyetlerle donanmış yeni kardeşlerden öğreneceğimiz ne kadar çok şeyin olduğunu farkederek , Bitlik platformunda bulabildiğim tüm paylaşımlarımı sildim...Bu engin deneyimleri olan cevval kardeşlerimizden paylaşımlarını bizlerden esirgememelerini istirham ederken ,bu güne kadar paylaşmaya çalıştığım yalan yanlış fikirlerle camiada yarattığım enterfere için özür dilerim...
 DE TA1PB K E E
.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA4SO

Ynt: 73!
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2011, 19:32:27 »
Değerli üstadım,

Şimdiye kadar yazılarınızı severek okudum, pek çok faydalandığım paylaşımınız da oldu.
Kendi adıma rahatsız olduğum hiç bir konu olmadı. 
Yazdıklarınızdan tanıdığım kadarıyla bu kararı alırken kırıldığınız ve kızdığınız kişiler ve olaylar olduğunu anlıyorum.
Fakat sizi seven ve değer veren dostlarınız da düşünerek karar vermenizi rica ediyorum.

Selam ve saygılarımla...73
http://www.qrz.com/db/TA4SO?
TA4SO - Eski TA4ASO - TB4FP - Şadan ÖZDEN

Çevrimdışı TA2VO

« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2011, 21:18:59 »
Murat Bey merhabalar.

Düşüncelerinize bende katılıyorum ama pire için yorgan yakmaktansa mücadele etmek daha doğru olur diye düşünüyorum.73

Osman KIRATLI  TA2VO
Osman KIRATLI  TA2VO 

ANKARA

okiratli@gmail.com

Çevrimdışı TA2BU

« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2011, 08:08:19 »
Murat Bey selamlar,

Herşeye rağmen devam etmeniz, sizin düşüncelerinizi ve fikirlerinizi kısmen veya tamamen paylaşanları yanlız bırakmamanız gerektiğini düşünüyorum...

"Fikirlerini medeni şekilde tartışamayacak kişilere meydanı bırakmayınız..."

Saglıcakla,

73

Engin
ta2bu

Çevrimdışı TA2AD

« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2011, 09:03:20 »
Murat sen lazımsın...
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA2AOG_SK

« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2011, 12:43:07 »
pire için yorgan yakmaktansa

Aynen.
Osman Güler
TA2CMC (eski çağrı işareti)

Çevrimdışı TA3HM

« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2011, 15:15:18 »
Ahh be! Murat Abi,

Sen desene suna '' Ezber bozan tum yazilarimi sildim, iyi ya da kotu, egri ya da dogru tum yazi cizileri gıdıklayan yazilarimi kaldirdim'' diye. Bence cok kat'i olmamakla birlikte, tatlı(!) muhaliflik her zaman iyidir. Yine de, bilgi sahibinin tamamiyla iyi niyetli dalginligiyla, yanlisligini veya eksikligini gozden kacirarak bizlere ulastirdigi pek cok bilginin, bu tatli muhaliflikler sayesinde dogrularina kavustugunun kanaatindeyim.

Yine de en dogrusunu sen bilirsin. Faaliyetlerinin, saglik ve sihhatle vuku bulmasinin en ferah yolu ne ise sen cok daha iyi bilirsin.

Saygilarimla selamlarim.

de TA3HM, Hakan Mutlu

------------------------------------------
Hakan Mutlu, TA3HM | 0532-2243694

Çevrimdışı TA1TC

« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2011, 23:59:51 »
Alıngan olmamak lazım.
Alıngan olduğunu ifade etmiş olmak kaybetmiş olmak demektir.
Haklı isen kazanmalısın. Haklı isen haksız durumu düşecek davranışlada da bulunmamak lazım.
Konu ne ise buraya tam tamına yazmak lazım. Değerli mesajları silmektense......
Ama sonuçta yaptıklarınıza saygı duymaktan da başka çaremiz yok.

73
E. UĞUR BALÇIK
ta1tc@ta1tc.com
www.ta1tc.com
0532-2754691

Çevrimdışı TA1W

« Yanıtla #8 : 16 Mayıs 2011, 09:57:44 »
Murat bey merhaba,
Hepimiz zaman zaman bazı konularda üzüntüler kırgınlıklar yaşıyoruz, hatta aile içinde en sevdiklerimizle bile, hayat bu, inişleriyle çıkışlarıyla aynı dalgalı bir deniz gibi ve önemli olan bu fırtınalı zamanlarda gemiyi batırmamak.
Değerli bilgilerinizin ve paylaşımlarınızın devam etmesi dileğiyle.
73 de TA0D
Aykut Arlı

PK. 1
34711 Kadıköy/İst.
aykutarli@hotmail.com
0532-2002377