Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

Lambalı Alıcı Kiti

<< < (3/5) > >>

TA8L:
Demonte kit olarak satıldığı link

http://www.vdi-nachrichten-shop.com/blatt/d_vdi_sh_produkt&id=1015488

TA2FE:
Arkadaşlar Selamlar,

Eğer yanlış görmedi isem bu haftaki almanya conrad ziyaretim sırasında bu aleti gördüm. Hatta yanımkadi arkadaşta amatördü olunlada konuştk. Yanlız yalış hatırlamıyor isem pek ucuz değildi. Evet devre örnek olarak yapılabilir. O zaman daha ucuza imal etmek mümkün olur.
Selamlar
Emin

TA2UH:
Emin Bey merhaba,

Ben de kiti internette buldum, sitedeki fiyatı 50 euro. Tabii onlar radyoyu yapınca içine konulacağı ahşap görünümlü güzel bir kutuyla, düğmeleriyle vb satıyorlar, Almanya'daki fiyat seviyeleri de bize göre yüksek.

Enver Bey'in görüşü nedir bilmiyorum ama, yeterli talep olursa, çok daha ucuza mal etmek mümkün. Şu anda görünen toplam 10-12 kit için talep var. Herhalde daha da olacaktır...

Nursun Bey bana birşey hatırlattı, bu kit bir melez (hibrid). Audio kısmı entegreli. Dolasıyla yapımı çok basitleşiyor. Belki bir sonraki aşama, audio çıkışı da lambalı bir kit hazırlamak olabilir (iyi de olur!).

73,

Çağlar Akgüngör
TA2UH

TA1ZE:
çağlar bey merhaba ben de talibim. teşekkürler.
oguzhan zengi
istanbul

TA2UH:
Değerli arkadaşlar,

İlginiz için çok teşekkür ederim, bu kiti hayata geçirirsek, hazırlayacak olan kişi ben değil TA8L Enver Bey olacak (dolayısıyla orijinal kitin kalitesinde veya daha kaliteli olacağı garantidir).

Şu anda bir düzine olduk. İlgilenen diğer arkadaşların da talep belirtmelerini rica ederim, haydi arkadaşlar, her amatörün mutlaka bir lambalı cihazı olmalı!

73,

Çağlar Akgüngör

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git