Gönderen Konu: iphone da - aprs çalıştırabilen var mı? nasıl?  (Okunma sayısı 138 defa)

Çevrimdışı TA1BT

iphone da - aprs çalıştırabilen var mı? nasıl?
« : 25 Aralık 2010, 22:14:29 »
iphone da - aprs çalıştırabilen var mı? nasıl? openaprs diye bir program kurdum ama kullanamadım.. yardım lütfen...
"Having a radio doesn't make you a communicator any more than having a guitar makes you a musician"
--Apologies to Jeff Cooper

Çevrimdışı TA3FB

Ynt: iphone da - aprs çalıştırabilen var mı? nasıl?
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2010, 22:18:25 »
şifresi gelmedi bana, defalarca kayıt oldum ama olmadı. Şifre aldınız mı? (openaprs den)
Barış Tuncel
P.K 18, 17100 Çanakkale

Çevrimdışı TA1BT

« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2010, 22:27:34 »
walla şifrem var galiba da bir türlü çalıştıramadım, log in olduğuma göre şifrem war demektir değil mi?
"Having a radio doesn't make you a communicator any more than having a guitar makes you a musician"

Çevrimdışı TA3FB

« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2010, 22:45:57 »
işin büyük kısmını halletmişsiniz ben oraya gelemedim henüz. :)
3G varsa açık alana çıkın bir deneme yapın. Yoksa Wİ-Fİ alan açık bir yerden deneyin....
Ekolink iphone da güzel çalışıyor onu denediniz mi?
Barış
Barış Tuncel
P.K 18, 17100 Çanakkale

Çevrimdışı TA1BT

« Yanıtla #4 : 25 Aralık 2010, 23:18:29 »
echolinki uzun zamandır kullanıyorum. yalnız open aprs calısıyor, hatta kendi ekranında haritada gözüküyorum, ancak aprs.fi de görünmüyor ve msj alıp göndermiyor.
belki de baska program denemek lazım ama digerleri ücretli sanırım.

Çevrimdışı TA3FB

« Yanıtla #5 : 26 Aralık 2010, 00:02:53 »
bağlantı ayarlarınızı bir kontrol edin, bir iki değişiklikle olabilir. ama bazı sitelere baktım benzer sıkıntılar var.
size kolay gelsin, eğer çözerseniz burada paylaşın lütfen
73
Barış
Barış Tuncel
P.K 18, 17100 Çanakkale

Çevrimdışı TA7MKS

« Yanıtla #6 : 26 Aralık 2010, 00:34:04 »
echolinkin Iphone da olduğunu duydum ama sybian işletim sistemi için olanı varmı? haberi olan bi arkadaşımız varmı aceba?
73

Çevrimdışı TA1BT

« Yanıtla #7 : 26 Aralık 2010, 08:20:50 »
echolink'in hangi işletim sistemlerinde olduğunu veya yakında hangilerinde olacağını www.echolink.org den takip edebilirsiniz...