Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

Bir Long Yagi Macerası

<< < (3/4) > >>

TA2E:
Abi bizdeki sabır kimsede yok ,Başkaları bize deli diyor ama bu işler başkada olmuyor.
kolaylıklar dilerim.
TA2JU

TA8EO:
Vhf ile uğraşan her amatörün gönlünde yatar , miav miav ... Ellerinize sağlık , saygılarımla .

TA7OM:
Şua bey yeni antenleriniz hayırlı olsun.İyi günlerde kullanınız.
İnşallah bir ay önceki gibi atmosfer bize gene sürpriz yaparda 144 de tekrar görüşme fırsatı yakalarız :)

CQ WW VHF de görüşmek üzere.

TB2CCC:

Sevgili Şua tek kelime ile harika bir Amatörsün.Bilgi ve beceriyi azimle birleştirip bu güzel neticelere gidip o güzel hobinden zevk alıyorsun.
                                        Çok kişi daha işin başında iken hepsini kaldırır atar hemen orj.mlz.aramaya başlar.İşte benim arkadaşlara yıllardır anlatmak istediğim fakat hep tenkid hatta rencide edildiğim konu budur.
                                        Tabii burada birde maddi imkan ve yer durumu var.Gördüğüm kadarı ile durumun bunları kaldırabiliyor.Bu imkanları olmayan arkadaşlarımız haklı olarak kısıtlı imkanları ile garantili mlz.lere yöneliyorlar haklı olarak.Netice olarak çalışmalarını ilgi ve dikkatle izliyorum.Herbiri bir harika işçilik.Kolaylıklar ve sabırlar dilerim. 73

TA1D:
Abey  Güzel anlatmışsın yaptıklarını ve Antende çok sağlam görünüyor.
 2 x 10 eleman yagi etkisini fazlasıyle hissettirecektir.
Avrupayı bu antenlerle çok ısıtacaksın ,,darısı VHF uzun mesafeci tüm amatörlere.
73
 TA1D Kadri Mehmet Başak

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git