Gönderen Konu: 23.05.2010 Tarihli Amator Telsiz Sınav Sonuçları Hk.  (Okunma sayısı 232 defa)

Çevrimdışı TA3ISW

İzmir  Sınav  Sonuçlarını  Aşağıdaki  Linkten TC  Kimlik Nosu ile  görebilirsiniz.

http://88.255.86.2/amatortelsiz/BasvuruListesi.aspx

TA3CKH

Halis KURT 

Çevrimdışı TB2CCC

Ynt: 23.05.2010 Tarihli Amator Telsiz Sınav Sonuçları Hk.
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2010, 11:21:04 »

Önce başarılı arkadaşlarıma hayırlı olsun.Devamını dilerim.
  KEGM nün bu uygulaması kendi branşlarında (Deniz sınavları) da aynıdır.Yanlız o sektörde çok sıkı bir denetim ve kontrol vardır.
                               TGM ve BTK yönetimde böyle bir uygulama yoktu.Listeler halinde bütün puanlar açıklanırdı.Herkes birbirini tebrik ederdi.Daha sonra da bazı art niyetliler korsan olarak havaya çıkar çeşitli sürtüşmelere sebep olurlardı.Bunların hepsini geçmiş yıllarda gördük.
                               Acaba KEGM nün denetim kadrosu ve ekipmanı bu olayı nekadar yerine getirebilecektir merak ediyorum.Seneler evvel vefat etmiş arkadaşlarımızın işaretini kullananlara şahit olmuştuk.Hiç olmaz ise yine listeler halinde verilse idi Amatörler arasında bir oto kontrol olabilirdi düşüncesindeyim.
                              Ben nedenini KEGM'ne sordum,bakalım nasıl bir cevap alacağım merak ediyorum.Başarılı arkadaşlarıma ve 2.grupta girecek arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum.Sevgi ile kalın.

"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TB2CCC

Ynt: 23.05.2010 Tarihli Amator Telsiz Sınav Sonuçları Hk.
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2010, 10:07:28 »

Yukarıda KEGM'ne sorduğum sorunun cevabı şöyle verilmiştir. "E-Devlet uygulamasında güvenlik açısından cevabi bilgiler Kimlik No:su ile verilmektedir."

BTK'nın zamanında E-Devlet uygulaması yokmu idi !... Ne ise nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar.Sevgi ile kalın.
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.