Gönderen Konu: TB... arkadaşımızın bir kız çocuğu olmuştur.  (Okunma sayısı 241 defa)

Çevrimdışı TB2NJL_SK

TA Callbook kaydı

Levent Postoğlu
    ANKARA
  • OM/YL
  • Paylaştıkça çoğalan tek şey bilgidir.
TB... arkadaşımızın bir kız çocuğu olmuştur.
« : 03 Mayıs 2010, 13:49:45 »

Merhaba birazda bu tur haberlerden bilgimiz olsa mesela... filanca arkadaşımızın çocuğu oldu.... falanca arkadaşımız evlendi yada nişanlandı gibi ...yada falanca arkadaşımız askere gitti...yada aramıza yeni katılanlar...

ne dersiniz?

Herkese 73'

Levent POSTOĞLU, TB2NJL
Levent POSTOĞLU, TB2NJL

Herkese 73's. Bitiniz bol olsun.
39'52'26 Kuzey, 032'39'99 Doğu,
KM69HU99XA,  Ankara / TURKIYE

web: www.postoglu.com
mail: levent@postoglu.com
 tlf:  0 532 542 43 94

Çevrimdışı TB2CCC

Ynt: TB... arkadaşımızın bir kız çocuğu olmuştur.
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2010, 14:04:07 »

Doğum ve ölüm tarihleri arasındaki etkinliklere girmiyoruz.Yoksa burası Facebook,Twitter'e döner valla... :-)))Sevgi ile kalın. 73
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2010, 14:31:00 »

Yorumum kesinlikle yanlış anlaşılmasın.Zaten insani duygular içinde birçok olayı paylaşıyoruz.Kaza,hastalık,ameliyat.. v.s. gibi.Ama bunu sulandırıp bir başlık altında vermeye kalkışılırsa dediğim olaylara döner.Sevgiler. 73

NOT: Sonra neden TB... de TA... da dahil değil.Onlar kısırmı yani.... :-))) 

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA1DX

« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2010, 15:21:12 »
Dönsün be Fikret Abi, bırak dönsün.  E-mail ve bu tür forumlar çıktığından beri, neredeyse arkadaşlarımızın sesini duyamaz olduk, hep yazı hep yazı. Zaman zaman insanlıktan çıktığımızı düşünüyorum..  hep kötü haber içinmi arayacağız birbirimizi, buraya arada iyi bir haber de yazınki aramamıza vesile olsun, gönlümüz neşeyle dolsun..

Levent Bey ,teşekkürler.
Sevgiyle kalın..
Atila,

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2010, 15:28:30 »

Tamam be.. Atila kardeşim...Sn.adminimizin tasarrufuna kalmıştır olay.Fakat konu ile alakalı bazı resimler v.s. verilecektir.Bunlar son günlerde birçok forumlarda prb.yaratıyor,çökmelere sebep oluyor.Akıl almaz yöntemler uygulanıyor.Yine yanlış anlasılmasın aramızda böyle kişilerin olacağını düşünemiyorum bile.
                      Dediğim gibi konu tamamen Bilal kardeşimizin tasarrufundadır.Mühür onda biliyorsunuz... :-)))  Sevgiler. 73

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #5 : 03 Mayıs 2010, 15:42:55 »

"annecim 11-11-2006 cumartesi doktor kontrolümüz vardı , birde şeker yükleme testimiz yapıldı. kontrolümüz gayet güzel geçti , ultrasonda o minicik ayağacığını gördüğümüzde doktorumuzda bende nasıl güldük , gelişimin kilon h ..."
                   Böyle haberlere rastlarsak hiç şaşırmam.. :-)))

Çevrimdışı TA1TC

« Yanıtla #6 : 03 Mayıs 2010, 16:00:41 »
Dönsün be Fikret Abi, bırak dönsün.  E-mail ve bu tür forumlar çıktığından beri, neredeyse arkadaşlarımızın sesini duyamaz olduk, hep yazı hep yazı. Zaman zaman insanlıktan çıktığımızı düşünüyorum..  hep kötü haber içinmi arayacağız birbirimizi, buraya arada iyi bir haber de yazınki aramamıza vesile olsun, gönlümüz neşeyle dolsun..

Levent Bey ,teşekkürler.
Sevgiyle kalın..
Atila,

yaw atila baba,

ben her iş çıkışında mandala basıp sana çağrı yapıyorum ama senden tık yok. yok kabul etmiyorum ben vallahi de billahiiii de sesimi havaya veriyorum. :--))))
E. UĞUR BALÇIK
ta1tc@ta1tc.com
www.ta1tc.com
0532-2754691

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #7 : 03 Mayıs 2010, 16:07:07 »

Artık sizlerde böyle söylüyorsanız hakikaten bu hobi bitmiştir.İnternet ve cep telefonu arkadan dolanıp 2 puanı almıştır.
                                    Siz beni dinleyin balığa gidin.Miğdeniz bayram etsin,kafanız dinlensin.   :-)))

Çevrimdışı TA7EB

« Yanıtla #8 : 03 Mayıs 2010, 17:45:49 »
Allah analı babalı ömür nasip eylesin sağlıklı ve huzurlu olarak..
ta7eb

Çevrimdışı TA1DX

« Yanıtla #9 : 05 Mayıs 2010, 21:41:23 »
Uğurcum, FTM 350 R aldığımdan beri arabada cihaz yok maalesef..  Tamam, baktım satamıyorum, takarım yarın senin güzel sesini duyabilmek için gül gibi cihazı arabaya..:)

Çevrimdışı TA2ATG

« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2010, 10:04:34 »
çok gereksiz
Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi  Bu ses insanlığa hakkın müjdesi

Çevrimdışı TA1TC

« Yanıtla #11 : 06 Mayıs 2010, 10:15:34 »
Bence ölüm haberlerine üzülüyorsak ve bu haberleri paylaşıyorsak
doğum haberleini de paylaşabilecek düzeyde ve olgunlukta olmalıyız.

73
E. UĞUR BALÇIK
ta1tc@ta1tc.com
www.ta1tc.com
0532-2754691