Gönderen Konu: İSTANBUL RÖLELERİ  (Okunma sayısı 411 defa)

Çevrimdışı TA1CFF

İSTANBUL RÖLELERİ
« : 23 Nisan 2010, 18:38:55 »
ARKADAŞLAR ;
CALLBOOKTA YAZAN İSTANBUL RÖLELERİ AKTİFMİDİR. İLAVE OLAN VEYA ÇALIŞMAYAN VARMI?
İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

TA1CFF
                                                                     E D İ R N E

Çevrimdışı TB2CCC

Ynt: İSTANBUL RÖLELERİ
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2010, 11:08:44 »

Konuyu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. 73
     http://www.qsl.net/ta3be/Role.htm

"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2010, 19:51:16 »
http://www.tacallbook.org/role.shtml

adresinden hem İstanbul, hem de diğer illerdeki röle bilgilerine ulaşabilirsiniz.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA2ATG

« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2010, 12:40:55 »
1 aralarında süper çalışanı yoktur.
2 girmeyi ve dönüşü duymayı da başardıysanız boşuna çağrı yapmayın yanıt gelmez.amatör arkadaşların önemli kısmı kendini gn.kr kripto daire başkanı gibi hissettiklerinden sırdan çağrıları yanıtlamazlar.ısrarcı olursanız üstüne birde fırça yersiniz.bu vesileyle birbirine dargın sayısız istanbul amatörleri arasında yerinizi alır bir frekansa dinlemeye geçer beklersiniz.
Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi  Bu ses insanlığa hakkın müjdesi

Çevrimdışı TA1CFF

« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2010, 17:13:06 »
GÖKHAN ARKADAŞIM, BEN TB2CB NİN FİKRİNE BİRAZ KATILIYORUM. NEDEN DERSEN , 10 GÜN İÇİNDE 2 KERE İSTANBUL'A GELDİM. BİRİNCİSİNDE  2 GÜN KALDIM, BAYRAMPAŞA, ŞİŞLİ, EMİNÖNÜ, ÜSKÜDAR, KASIMPAŞA , MALTEPE , KARTAL  VE ATATÜRK HAVA LİMANI MEVKİİLERİNDEN ÇAĞRIDA BULUNDUM. AMA KARŞILIK BULAMADIM. HAYALİMDE İSE  BU METROPOLDE MUHABERE YOĞUNLUĞUNDAN  ARAYA GİRMENİN BİLE ÇOK ZOR OLACAĞI ŞEKLİNDEYDİ. AMA YILMAYACAĞIM. HER GELİŞTE CİHAZIMI YANIMDA TAŞIYACAĞIM

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2010, 22:12:06 »

Birdaha geldiğinde kapana Edirne peyniri koy kesin 2-3 kişi yakalarsın... :-))
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA1CFF

« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2010, 23:26:51 »
FİKRET AĞABEY ,      EDİRNE PEYNİRİDE KOYARIM, EDİRNE CİĞERİDE..... KIZ KULESİNE KARŞI BERABER YERİZ OLURMU  ?