Gönderen Konu: Manevi Gönül Doslarimiza Yapilan Yanlis Hareketler  (Okunma sayısı 225 defa)

Çevrimdışı TA2B

http://www.karadenizbayrak.com/52/haber_detay.asp?haberID=460    Bir Grup Amator Telsizci Arkadalarımızın basına gelen olaya bakın yazık polis teskılatı  malesef  bizi  iyi  tanımıyor bir an once icislerı bunyesınde  tum turkıye geneline amator telsizcilik hakkınd a bıldırı  verılmesı  gerekır veya  ılgılı trac ust  duzey bunyesınde emnıyet teskılatı ıle calısma yapması  gerekır yoksa  zmaan zmaan  bır  cok  arkadasımız  sıkıntı  cekecektır su an  diyecek  bişe  bulamıyorum ama  dogal  afet  haberlesme  durumlarında veya bı  zamanını  kollayıp duruma bır an once el atmak gerekır acizane amatör calısma yapan dinleyen dinleten kardeslerımızınde ileride sıkıntı  yasamaması  ıcın telsız cıhazlarındakı onlemlerını  almaları ,yanında mutlaka telsiz amatorluk belgesıni bulundurmaları polis tarafından soru  soruldugu zamanda amatorluk belgesını telsiz tasıma ruhsatıdır demeleri icap eder  yoksa oydu buydu  gibi laflara  girersenız cok  sıkıntı  yasarsınız cunkı emnıyet teskılatı amator telsızcılıgı bılmıyor acizane önerim  sivil savunma egitimlerine girip bi sekilde ek olarak  sivil savunma belgesıne sahip olmak gerekır saygılarımla.73
73, Bulent Karadas - TA2B
Qrz - Dx Yardımcı  
Cep.Tel: 05051080808

Çevrimdışı TA2LG

Ynt: Manevi Gönül Doslarimiza Yapilan Yanlis Hareketler
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2010, 23:05:17 »
Sevgili Bülent abi. duyarlılığın için teşekkür ederim,

Değerli amatör abilerimizini haberde bahsedildiği gibi teröristmiş gibi muamelesi kabul edilemezdir.

Bu husus göze alınarak biz amatör telsizcilerin kendilerimizi daha kamu kurum ve kuruluşlarına amatör telsizciler kimdir ne yaparlar. bu hususlarda tanıtım çalışmalarına ağırlık verilmesi kanaatindeyim.

Yoksa ileride bu ve buna benzer durumlarla karşılaşmak her an mümkün olabilir.

Düzce'den sevgiler
TA2LG
Halil AYYILDIZ

Çevrimdışı TA7EB

« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2010, 10:22:58 »
ben hayırlısı derim..
arkadaşlara geçmiş olsun..bizim camiamızı demek iyi tanıtmamışız veya tanıtamamışlar...
ta7eb

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2010, 11:16:12 »
Kıymetli Arkadaşlar,

Bu olaydan BAŞKALARINA DEĞİL, kendimize görev çıkarmalıyız.

Ben şu an Gaziantep'te değilim. Ama döndüğümde dernek başkanıma konuyu anlatacağım ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne Radyo Amatörlüğü hakkında bilgilendirme yapmasını isteyeceğim. Bilgilendirmede Karadenizde gelişen bu durumu da anlatmasını isteyeceğim.

Siz de kendinize uygun görev çıkarabilirsiniz.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TB1BTJ

« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2010, 11:55:43 »
birçok ilde amatör dernekler ve cemiyetler var gerek valilikler gerek emniyet müdürlükleri nezdinde çalışmalar yapılsa bilgilendirme brifingleri yapılsa kıymetli büyüklerimiz içişleri bakanlığı na başvursa konumumuzu önemimizi içeren bir bilgilendirme yapılsa ne kadar yerinde  bir davranış olur Bu gibi tatsız olaylara da mahal verilmemiş olur 73 TB1CTJ OP.JAN ACEMOĞLU
TB1BTJ
OP.JAN ACEMOĞLU
LOC.KN41LB

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2010, 12:03:11 »
Bir yukarıdaki mesajımı tekrar etme gereği hissettim.

Lütfen, bu tür olaylardan BAŞKALARINA DEĞİL, kendimize görev çıkaralım. Mensubu olduğumuz dernek yönetmine BİTLİK'i kullanmadan direkt ulaşalım, bu işi onlara anlatalım ve gerekli tanıtım çalışmasını yaptıralım. Burada söylemeyelim.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TB1BTJ

« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2010, 12:37:29 »
bilal bey sizinle hemfikir olmasamda ben mesajımı siliyorum 73 TB1CTJ
TB1BTJ
OP.JAN ACEMOĞLU
LOC.KN41LB

Çevrimdışı TA7EB

« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2010, 14:39:02 »