Gönderen Konu: TB5X (SK)  (Okunma sayısı 4681 defa)

Çevrimdışı TA1CX

Ynt: TB5X (SK)
« Yanıtla #20 : 12 Ocak 2023, 18:49:02 »
Kısa bir süre önce görüşmüştük mini whip anten ile alakalı, sık sık hastaneye gitmem gerekiyor sıkıntılarım var demişti. Vefat haberini aldığımda şok oldum inanamadım ama elden ne gelir. Kendisi engin elektronik bilgisi ve el becerisine sahip iyi niyetli, yardımsever ne yazsam boş. Camiamız için büyük kayıp. :(

Allah tan Rahmet Geride kalan kederli yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Çevrimdışı TA3ATA

« Yanıtla #21 : 12 Ocak 2023, 20:02:56 »
Merhuma rahmet;  ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve metanet dilerim..

TA3ATA..M.Turgay
Best Regards

***UNUTMA...!!   
SANA IŞIK TUTANA ARKANI DÖNERSEN; GÖRECEĞİN TEK ŞEY KENDİ KARANLIĞINDIR..***

TA3ATA.M.TURGAY
Best Regards
(Ex..TB3JJ)
ta3ata@hotmail.com

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #22 : 12 Ocak 2023, 20:18:48 »
Allah rahmet eylesin .

Çevrimdışı TA1BC

« Yanıtla #23 : 12 Ocak 2023, 20:21:11 »
Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun.
Bayram ÇELİK  LOC:KN41LC
KAĞITHANE-İSTANBUL
73

Çevrimdışı TA5S

« Yanıtla #24 : 12 Ocak 2023, 20:45:27 »
Kardeşim mekanın cennet olsun Şimdi boldu bizim hayallere emekli olup gelecekti bahçeli bir ev kuleleri dikecektik eee ben şimdi Niğde ye geldiğimde Hocam ben geldim kime deyecem kimle kahve içmeye gidecem Rabbim Seni Engüzel yerinde ağırlasın inşallah Ailene Küçük prensesime RABBİM sabırlar versin Mehmet hocam seni çok özleyeceğim kardeşim arkdaşım benim
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   
Zoru başarırız imkansızlık biraz zaman alır....73

Çevrimdışı TA1MK

« Yanıtla #25 : 12 Ocak 2023, 20:46:34 »
Allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm,çalışmalarını yakından takip ederdim
Ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.
Camia bir değerini kaybetti

Çevrimdışı TA4J

« Yanıtla #26 : 12 Ocak 2023, 21:17:44 »
Haberini aldığımda, nutkum tutuldu.
Sanki öz abim kaybetmiş gibi hissettim.
 En son telefonla konuştuğumda çıkacaksın hocam, sen neler neler yaptın. Bunu da atlatacaksin demiştim ama ailen, o cam balkon, Aladaglar, Lada Nivan ve bizler hocasiz kaldık be hocam erken hiç olmadı bu hocam.

Allah'ın rahmeti bereketi üzerine olsun. Işıklar içinde uyu hocam.
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA4MLE

« Yanıtla #27 : 12 Ocak 2023, 21:41:48 »
Allah Rahmet eylesin. mekanı cennet olsun..çok üzüldük...Ailesine sabırlar dilerim.. QRP ler babasız kaldı ... 73

Çevrimdışı TA3FC

« Yanıtla #28 : 12 Ocak 2023, 22:58:49 »
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tam bir amatör dü

Çevrimdışı TA2GC

« Yanıtla #29 : 12 Ocak 2023, 23:42:36 »
Camiamız çok değerli,çok yönlü,üretken,yeri zor doldurulabilecek Radyo amatörü arkadaşımızı kaybetti,kendisi ile dertleşirdik kısada olsa fikir teatisinde bulunurduk,gerçekten çok üzgünüm,Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır diliyorum..

Çevrimdışı TA2CR

« Yanıtla #30 : 13 Ocak 2023, 07:56:57 »
Allah rahmet eylesin yakınlarına ve  tüm camiaya sabırlar diliyorum

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #31 : 13 Ocak 2023, 08:52:50 »
2017 Aralık ayı. Niğde ziyareti. Önceki evin cam balkonu.

Resimdekiler TA5FA Mehmet Adıgüzel , TA8A Bilal EKMEKCİ, TA2FE Emin Bora DEMİREL.

Resmi ise TB5X Mehmet DİVİLİ çekiyor.

Şimdi, bir anı olarak hatırlıyoruz.

Mehmet DİVİLİ amca, biz senden razı idik. Yolun açık olsun. Allah seni sıkmasın. 

Çevrimdışı TA3GO

« Yanıtla #32 : 13 Ocak 2023, 09:19:22 »
Camiamızın başı sağolsun,
Değerli arkadaşımızla hiç iletişimim olmasa dahi forumda yazılarını yıllarca okuyarak içimde büyük bir saygı ve sevgi biriktirmişim.
Çok üzüldüm.
Camiamıza ve yakınlarına sabırlar dilerim.
Nurlar içinde uyusun.
73 DE TA3GO
Can OKUR

Çevrimdışı TA3IW

« Yanıtla #33 : 13 Ocak 2023, 11:28:20 »
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.

Çevrimdışı TA3EP

« Yanıtla #34 : 13 Ocak 2023, 11:52:22 »
Bu yazıyı yazabilmek için önce kendimi bayağı toparlayabilmem gerekti. Mehmet öğretmenimin teknik yeteneklerini ve yaptıklarını neredeyse her Türk amatörü bilir. Burada tekrarlamaya gerek duymuyorum. Ben bu yazımda onun içindeki insan sevgisini, yardım ve paylaşma tutkusunu, doğa ve hayvan sevgisini, vatan sevgisini, sanat ve müzik sevgisini özellikle vurgulamak istedim. Amatör camianın büyük çoğunluğu böyledir, iyilik amatörlüğün temel harcıdır zaten. Ama Mehmet öğretmenim bir yıldız gibi parlayan birisiydi. Malzeme yolladığı kişilerden "kargo parası çok tuttuğu için utanıyorum, sizden özür dilerim" diyecek kadar düşünceli, eliyle yaptığı cihazları (nadiren) devrederken de "cihazım iyi bir istasyonda emin ellerde olacağı için mutluyum" diyecek kadar da kibar ve naifti. Allah rahmet eylesin, cennet mekanı olsun. Ruh yolculuğu hep aydınlık olsun. Hayatta tesadüf diye bir şey yoktur. Bu dünyada onunla tanışmamızı sağlayan ilahî güç, elbet bizi bir yerlerde yine karşılaştıracaktır.
tb5x.com sitesinin online olmadığını üzüntüyle görüyorum. Rahmetli siteyi kendi isteğiyle mi kapattı bilmiyorum. Ama rahatsızlığı yüzünden ilgilenemediği için site kapandı ise, çok üzücü bir durum. Keşke o siteye sahip çıkabilseydik, yayına devam ettirebilseydik.
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TA3TI

« Yanıtla #35 : 13 Ocak 2023, 13:55:29 »
Amatör camia için büyük bir kayıp kendisine birkaç kez soru sormuştum ve her defasında cevaplamıştı. Allah rahmet eylesin onun gibiler kolay kolay gelmiyor malesef. Web sitesinin ofline olduğunu bende yeni fark ettim belli bir zaman geçtikten sonra ailesi ile iletişime geçilip web sitesinin tekrar yaşatılması sağlansa iyi olur diye düşünüyorum online bir müze olacaktır.

Çevrimdışı TA1PB_SK

« Yanıtla #36 : 13 Ocak 2023, 15:39:18 »
Nurlarda yatsın.....Sevenlerine sabır dilerim....
.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA4CS

« Yanıtla #37 : 13 Ocak 2023, 20:40:25 »
    Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah geride kalanlara ve tüm camiaya sabırlar diliyorum.
Çok üzüldüm, çok kıymetli bir insandı.
Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz.
'' Okumazsan yerin şantiye; Dinlenmeden parmak.banma krem şantiye.''
EFELER-AYDIN
KM37WU
37° 50' 05'' N
27° 50' 22'' E

Çevrimdışı TA8SMA

« Yanıtla #38 : 13 Ocak 2023, 22:57:17 »
Değerli Mehmet DİVİLİ TB5X Allah rahmet eylesin,ailesine ve değerli amatör camiayada Allah'tan sabır diliyorum.Değerli hocamız çok iyilik severdi,fedakar dı .Arkadaşların şahitliği bunu gösteriyor.Maalesef bu dünya da ölüm dışındaki her şey yalan,birde yaptığımız ibadet-iyilikler hariç,Akıllı insan diğer tarafa da yatırım yapadır.Bunu anladım.vesselam.

Çevrimdışı TA3EN

« Yanıtla #39 : 14 Ocak 2023, 00:33:36 »
        Aslında buraya çok şey yazmak lazım. Ama nafile. Hocamla 2005 yıllarda tanışmıştık. QRP hobimiz bizim buluşma noktamız olmuştu. Aramızda teknik bilgi akışı oluşmuştu. Edindiğimiz biraz olsun bilgiyi amatör camiayla paylaşmak için web siteye ihtiyacım olduğunda hemen yardımıma koşmuştu. 2007-2008 Yılında siteyi hazırladı ve kullanıma sundu. Onun yardımlarıyla bir çok amatör arkadaşımıza bilgi akışı oluştu ve hala devam etmekte. Yardımsever bir dostumdu. Aşağıdaki yazı web sitemin en altında hala duruyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Copyright © 2007-2008 Tüm hakları saklıdır. TA3EN Hüseyin KARAGÖZ'e ait Web Sitedir. Tasarım TB5X, güncelleme TA3EN-Hüseyin KARAGÖZ'e aittir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        Hem meslektaşımı, hem de qrp çalışma dostumu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Hala inanamıyorum. Allah'tan gani gani rahmet diliyorum. Ailesine, yakınlarına, eğitim camiasına ve bütün amatör dostlarına sabır diliyorum.