Metin bey merhabalar
Vermiş olduğunuz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim,Salim ağabey ile 1982 yıllarında,bahsetmiş olduğunuz Kocamustafapaşa vezir caddesi özgünay pasajındaki yazıhanesinde 20 li yaşlarımda iken tanışma fırsatım olmuştu,o dönemlerde aktif donanma gemilerinde görev yaptığımdan fazla ziyaret fırsatım olmazdı,herşeye rağmen İstanbul ziyaretlerinde fırsat buldukça büroya gidip o havayı tatmak,mors çalışmak,sohbet etmek,gelen kartlarımı varsa almak benim için son derece heyecanlı ve zevkli idi bu sayede birkaç amatör arkadaşlada tanışma fırsatımız olmuştu,bahsetmiş olduğunuz TRAC dergilerinde benimde nacizane birkaç katkım olmuştu,Meteoroloji mühendisi Tahir SONGELEN ve Adnan TÖNEL (Adnan bey o dönemlerde swl menager idi,daha sonra tiyatro sanatçısı olarak tv de gördüm kendisini.)
Malesef giderek artan iş yoğunluğu sebebiyle uzunca bir süre irtibatım kesildi,zamanımın büyük bölümü denizde geçtiğinden fazla ilgilenme fırsatı bulamadım, aradan onyıllar geçti,zaman akıp geçsede içimizdeki amatörlük heyecanı (işim bu olduğu halde) hiç eksilmedi arttı,işte bunda bizleri ilk görüşmemizde kucaklayan ve ilgisini eksik etmeyen Salim ağabeyin büyük katkısı olmuştur.Kendisini saygıyla selamlar,sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ederim.
Ayrıca TRAC ın ilk kuruluş aşamasından itibaren emeği geçen ve zor şartlarda özveriyle çalışarak radyo amatörlüğümüzün günümüzdeki haline gelmesinde katkısı olan tüm büyüklerimide saygıyla selamlarım.