Gönderen Konu: Dancall 7080 Modifiyesi  (Okunma sayısı 224 defa)

Çevrimdışı TA1MD

Dancall 7080 Modifiyesi
« : 11 Eylül 2011, 02:19:31 »
Elimizde bir adet dancall 7080 araç telefonu var. Bu cihazı okulumuzdaki kulübümüzde kullanmak üzere röleye dönüştürmek istiyoruz. Bu işlemi kendimiz yapmak istiyoruz ancak bu cihazlar üzerine hiçbir bilgi ve tecrübemiz yok. internetteki bilgilerin tümünde de eksiklikler var ve resimlerinde çoğu silinmiş. Bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı TA5S

Ynt: Dancall 7080 Modifiyesi
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2011, 21:01:09 »
www.tb5x.com   burayı inceleyın devre kartını yapmaznız cok kolay fakt kavıte konusunda uzman bır kısının mudahele etmedı gerekır Kavıte profosyonel cıhazlarla ayarlanıyor bukonudada bu işte duayen olan Osmanşye kadırlıde ılyas şimsek bey var yardım alabılırsınız 73 ler
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   
Zoru başarırız imkansızlık biraz zaman alır....73

Çevrimdışı TA1MD

Ynt: Dancall 7080 Modifiyesi
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2011, 21:48:02 »
bu site de dahil internetteki bu konudaki sitelerin bulabildiğim hepsine baktım, ancak devre şeması yada pcb si hiçbir yerde yok, cihazla ilgili bilgi alsam bu kartı kendim de tasarlayabilirim aslında. mesela alma sesi çıkışı neresi, gönderme sesi girişi neresi, gelen sinyal seviyesi veya alma sinyali nereden alınıyor, göndermeye geçirmek için hangi işlemler yapılıyor filan gibi. İlyas beye mail attım.