Radyo Amatörü TELSiZCiLER için bir site
Ana Sayfa => Bir sorum var! *** => Konuyu başlatan: TB3BMA - 03 Haziran 2021, 01:00:25
-
tamır edebılecek varmı acaba
-
Tam olarak semptom nedir mesela sigorta mı attırıyor çıkış voltajı mı salınım yapıyor gibi
-
Murat bey ne olduğunu bilmiyorum arkasındaki atlama köprülerini internetten bakarak yaptım ancak voltaj alamadim belki bir tetikleyici si vardır bilemedim
Anliyan birinin bı bakması uygun olacak sanırım
Ben kısıtlı bilgimle beceremedim
Sanırım tetikleme anahtarını devreye sokamiyorum sorun bu
-
+S ..Artı'ya -S Eksiye bağlama mecburiyeti var bu köprüleride yaptınızmı ?
bunlar Sense uçları bağlantıda hata görür ise çalışmayabilir.
nedir Sense ucu atıyorum cihaz ile adaptör arasında 4mm kesitli kalın voltaj taşıyıcı besleme kablonuz var. ve gönderme yaptığınızda bu kalın kablonun kesidine yada kalitesine göre bir miktar voltaj kaybı olur.teoride buna Travelling Line denir,yani mini bir örnek gönderme esnasında adaptörün terminallerinde 13.8 volt okurken, aynı okumayı HF cihazın arkasından ölçtüğünüzde 13 volt okursunuz.
Sense terminaller, belli standartlara ulaşmış üst segment kaliteli güç kaynaklarında bulunur,
adaptörün çalışması için bu kablolar muhakkak köprülenmiş olması gerekiyordu ya.şimdi attığımız kısa köprü kablolarını ayırabiliyoruz. ince tel olması farketmiyor sira bu hissetme görevi yaptığı için Akım taşımıyor,artık köprülemeyi cihazın beslendiği sokette yapmamız gerekiyor.
şimdi ne değişti ? sistem artık ana besleme kablosundaki voltaj düşüşlerini geri bildirim olarak sürekli ölçerek adaptörü bir döngüde kontrol altında tuttuğu için.artık kablonun uzunluğunun pek bir anlamı kalmıyor,düşmeyi otomatik telafi etmeyi mümkün kılıyor.
Nemic Lambda alınabilecek tüm izinleri alabilmiş Tıp endüstrisinde nadir bir güç kaynağıdır.umarım şansınız yaver giderde çalıştırabilirsiniz.
kısaca evlerimizde oooo oo en iyi adaptör bende dediğimiz güç kaynaklarımızı Tıbbi müesselere sokma satma gibi bir şansımız bulunmamaktadır..
-
evet bende o kanaattayım atlama ları saglıklı yapabıldıgımı sanmıyorum o sebeple calısmıya bılır
VARSA BI ANLIYAN BI YARDIMCI OLSUN DIYE BURAYA YAZDIM
-
05392445506
-
05392445506 gönderin arıza tesbiti yapalım.muhakkak sonuç%80 olabilir