Radyo Amatörü TELSiZCiLER için bir site
Ana Sayfa => Beraber yürüdük biz bu yollarda! *** => Konuyu başlatan: TA2AVS - 22 Ocak 2020, 15:42:43
-
Değerli Amatör Telsizci Arkadaşlar;Manipleye yeni başlıyorum.Android işletim sistemi ile bir program indirdim.Key ile pratik yapmak istiyorum.Karşılıklı 40 metre de veya 27.Mhz -2 Metre de çalışabileceğimiz,kıymetli arkadaşlar var mı?
Telefonum:05072851010
-
Varol ,
YM2KK dernek olarak akşamları mors dersleri başladı.Önce almayı hallet sonra gönderme işine bak.Bu iş böyle yapılıyor.145.675 Rölesinden saat 20:30 başladı çok bir şey kaybetmezsin gel katıl. Gün aşırı hafta içi tatil günleri her akşam var.
Rebi 73
TA2BN/ TC0F
tarih:19/04/2020
-
Varol Bey,
Rebi beyin dediği gibi önce alma halledilmeli. Almayı halletmeden manipleye dokunduğunuz an her şey değişir ve öğrenme zamanınız uzar. (Ben yaşadım) Eğer almayı %100 hallettiyseniz sorun yok.
Gönderme için mutlaka bilgisayar kullanın derim. Mors buzzer devre çıkışını mors çözen bir programın yüklü olduğu bilgisayara bağlayın. Siz gönderin o çözsün. Çok hızlı olarak göndermenizin geliştiğini göreceksiniz. Fakat aman daha önce mutlaka almayı %100 halledin. Sağlıcakla kalınız. 73
Bilal Ekmekci, TA8A