Ana Sayfa > Haberiniz var mı? ***
UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ 17.08.1999
TA4CS:
Allah tekrarını göstermesin unutmadık unutmayacağız unutturmayacağız. aydından 73s
TA4CS:
--- Alıntı yapılan: TA4CS - 14 Ağustos 2009, 17:49:56 ---Allah tekrarını göstermesin unutmadık unutmayacağız unutturmayacağız. aydından 73s
--- Alıntı sonu ---
TA5FW:
ALLAHIM TÜRK HALKINA BÖYLE ACI GÜNLER GÖSTERMESİN!
Hiç olmayacakmış gibi rahat, ama heran olacakmış gibi hazır olalım !!!
TA8A:
Kıymetli Arkadaşlar,
Aşağıdaki linkteki TRAC arşivinden 17 Ağustos depremi ile ilgili olarak Amatör Telsizcilerin yaptığı çalışma ve resimlere ulaşabilirsiniz.
www.sarhas.com/trac/marmara.htm
Bu sebeple deprem dedenin bir sözünü hatırlatmak istiyorum.
"İnsanları deprem öldürmez, usulüne uygun yapılmayan evler öldürür."
73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA4BU:
Merhaba
Öncelikle 10 yıl öncesi bu üzüntülü günümüzde ölenlerimize rahmet kalanlarada baş saglığı diliyorum.Alla bir daha o günleri bizler göstemesin. 17 Agustos ta cihazım olmadıgından havaya cıkamadım.12 ekim de hf cihazımla bende havada idim.Akşam saat 19,05 de acil bir çagrı geldi 7092 den beyler band başı dendi ve 7000 ne gectik.Çagrı yapan sivil savunma birliği komutanı Mehmet Serdar Demirel di. Düzce de debrem oldu arkadaşlar valiliklerle irtibata gecin dedi.Ben Muğla valiligini telefonla arıyarak o zaman vali muavini Semsettin beyi buldum,durumu anlattım.Yarım saat sonra 25 kişilik bir ekibin hazır oldugunu ve nereye gideceklerini sordular.Bende Ankara dan aldıgım bilgiler dogrultusunda Düzceye hareket etmelerini söyledim. Aradan bir saate yakın bir zamanda kriz merkezleri kuruldu ve haberleşmeye devam ettik.neyseki fazla bişiler olmamıştı. Allah bizi bir daha böyle olaylar yaşatmasın.
TA4BU
Mesut Pargan
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git