Ana Sayfa > Haberiniz var mı? ***

ÖZEL TELSİZ SİSTEMLERİ YÖNETMELİĞİ.(Amatör Telsizler dahil) YENİ

<< < (4/4)

TA1TC:
Bilal Bey,

Madem bu EMC kousuu unutturmak istiyorsunuz o halde yönetimi sizin elinizde olan www.tacallbook.org Sitesinde Bürokrasi başlığı altında yayınladığınız

1- Elektronik Haberleşme Cihazlarına Güvenlik Sertifikası Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik (EMC Yönetmeliği)
2- Sabit Amatör Telsizlerimiz için EMC Yönetmeliği doğrultusunda yapmamız gerekenler

başlıklı konuları da ivedilikle silmenizi öneriyorum.

Amman biri orda yazılı olanları uygulamaya kalkmasın ve BTK nın kulağına kar suyu kaçırmasın dimi ....

TA8A:
Uğur Bey,

Bahsettiğiniz bilgilerin karşısına "Amatör Telsizciliğin bu kapsama girip girmediği yeni düzenlemelerde belli olacaktır." ibaresini yazdım.

İlginiz için teşekkürler.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

TA3CD:
Selamlar, süresi dolan belgenin yenilenmesi hususunda sanırım mevzuat mevcut olmadığı için kesin bir bilgiye erişemedim.Özel Telsiz Sistemleri Yönetmeliği içinde:  "Madde -5 -  (5) Ulusal ve uluslararası amatör telsizcilik faaliyetinde bulunmak isteyenlere, KEGM tarafından Amatör Telsizcilik Belgesi verilir."  ibaresi mevcut.Ancak KEGM ye bağlı Telsiz İşletme Müdürlüğü'ne telefon ile sorulduğunda , adres BTK olarak gösteriliyor.

Süresi dolan belgemi yenilemek için ne yapmam gerekiyor?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git