Gönderen Konu: Bir Çok Telsizin Programlanabildiği ( UNİVERSAL PROGRAMMER ) hk.  (Okunma sayısı 437 defa)

Çevrimdışı TA8L

Arkadaşlar birkaç Web sayfasında rastladığım ve aşağıda resmi olan Üniversal Programmer devresini yapan ve çalıştıran arkadaş varmı?
İcom,Yaesu;Motorola,Hyt,Kenwood,Alinco ve diğer telsizlerin de programalanabileceğini yazmışlar.
Ne dersiniz?
TA8L
Enver İLİKÇİOĞLU
ta8l@yahoo.com
www.grad.org.tr
05054842418
GAZİANTEP

Çevrimdışı TA2M

Enver bey,

Bu programlayıcı ile birlikte programlayacağınız cihaz modellerine uygun kablo bağlantılarına da ihtiyacınız var.

Detaylar burada
73,

Mustafa, TA2M

Çevrimdışı TA3IW

Mustafa bey selamlar.Benden açele davrandınız tam o sırada ben de rusların sitesine(www.cqham.ru) bakmıştım,arkadaşımıza yardımcı olmak için cevap yazıyordum ve  göndermeden önce yeni illeti var diye ikaz aldım.Enver bey ben bundan 3 yıl önce yapmıştım ce programator çalışıyordu.Sadece Motorola GP-300 denedim çalışıyordu,kulandığım programda uyuşmazlık var dı,ondan dolayı daha fazla uğraşmadım.73! TA3IW/9

Çevrimdışı TA8L

Mustafa hocam evet haklısınız kablo bağlantıları farklı biliyorum.ancak acaba devre çalışıyormu yapmaya değermi onu bilmiyorum.
Eğer yapıp çalıştıran varsa onu öğrenmek istemiştim.
TA8L
Enver İLİKÇİOĞLU
ta8l@yahoo.com
www.grad.org.tr
05054842418
GAZİANTEP

Çevrimdışı TA1ED

ARKADAŞLAR MERHABA

bu programmer'ı yaptım, yazısında tarif edildiği şekilde  trx ile programmer  arasındaki kabloları doğru yapıldığında  ASELSAN, MOTOROLA, YAESU marka el ve araç telsizlerini programlayabiliyorsunuz. diğer markaları deneme fırsatım olmadı.yalnız programlayacağınız cihazların  yazılım versiyonlarına dikkat etmek gerekli. birde motorola el cihazları için programmer in  beslemesini 9v pil ile haricen yapmalısınız. selamlar

TA1ED
   METİN KORKMAZ
      TEKİRDAĞ
TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ

Çevrimdışı TA2E

merhaba,
ben icom mobillerin bazılarını bu modülle yazabiliyorum.rib kablolarına  rj 45 lere dikkat ederek hazırlayın.
icom f-2020,F-110  gibi.
Aselsan modeller için rib devresi verirseniz sevinirim.
hasbahce@isnet.net.tr
TA2JU
Çağrı işareti olmayan ve bitlik'te resmi olmayanlara cevap vermeyeceğim.
TA2E

Çevrimdışı TA5IR

aselsan için rib devresi olmaz 4811 hariç