Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
EL YAPIMI HF 7MHz 70WATT P.AMP
TA5DC:
Hüseyin hocam yine harika bir çalışma yapmışsınız.Evet arkadaşlara oldukça faydalı olacak.Mukemmel montaj.Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.Deneme yaparken takip ettim.Kapalıyken frekansta yoksunuz ama açınca 5-9 raporunuz var.73s
TA3EN:
Arkadaşlar çalışmamı beğendiğiniz için çok teşekkür ederim.Elimizden geleni yaptık.Şu ana kadar ki denemelerimde çok iyi sonuç aldığımı söylemeleyim.Bu gün akşam saatlerinde qrm ve yerli yabancı qso nun bol olduğu zamanda saat 20.30 gibi TA2NT ile uzun bir qso yaptım.pa açık ve kapalı iken raporlar aldım. 5 watt ile zar zor duyuluyorken pa ile 5:9+20 lere varan bir rapor aldım.
ŞÜKRÜ BEY:ISI DURUMUNU SORUYORSUN.
Mosfetler ısınıyor.Konuştukça ısısı yükseliyor.7x13 cm ebatında soğutucu monte ettim.yetiyor.Ama ben bunu çok uzun kullanırım diyen üzerine bir fan takabilir.Ben şimdilik takmadım.
YAPACAK ARKADAŞLARIMA TAVSİYE EDERİM.yAPANLAR ÇOK MEMNUN OLACAKLAR.
73 LER....
TA2NT:
Hüseyin hocam merhaba.
El yapımı HF 7 MHZ 70 WATT P.AMP çok güzel çalışıyor. Ellerinize sağlık. El yapımı bir cihazla QSO yapmaktan ben de çok mutlu oldum.Radyo raporunuz 5:9+20. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Selam ve sevgilerimle hoşça kalın. TA2NT..
TA3EN:
---------ÇOK ÖNEMLİ ----ÇOK ÖNEMLİ-----------
ARKADAŞLAR YANLIŞLIKLA 610MHy YAZMIŞIM.
0.610MHy OLARAK DÜZELTİR ÖZÜR DİLERİM.
73 LER..........
TA3EN:
------ÇOK ÖNEMLİ-----ÇOK ÖNEMLİ-----
ÇIKIŞTAKİ İKİ ADET BOBİNİN DEĞERLERİNİYANLIŞLIKLA 610MHy OLARAK YAZMIŞIM.
DOĞRUSU 0.610 MHy OACAKTI. DÜZELTİR ÖZÜR DİLERİM.....
73 LER.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git