Gönderen Konu: Mors Kursu Mezunları ve Üstadlar İle CQ WW CW Contest 2025 (TC2E)  (Okunma sayısı 38 defa)

Çevrimiçi TA7H

Merhaba,

TA2FE Emin Bora hocamız yılın belirli dönemlerinde CW dersleri düzenlemektedir. Bu kursta başarıyla mezun olan radyo amatörleri, TC2E istasyonunda CQ WW CW Contest’e katılarak hem tecrübe kazanmakta hem de özgüvenlerini artırmaktadır. Yeni mors öğrenen amatörlerin pile-up yönetimi ve gerçek yarışma atmosferini deneyimlemesi, contest sonrasında “iyi ki gelmişim, harika bir deneyimdi!” sözlerini duymamıza vesile oluyor. Bu da mors kursu ve mezunlarla birlikte conteste katılmanın ne kadar değerli ve başarılı olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Bu yıl contest’te çok kıymetli misafirlerimizi de ağırladık. Değerli büyüğümüz TA2DG Muzaffer ağabeyimize, bu yarışma için Adana ve Gaziantep’ten gelen ve istasyonumuzu ziyaret eden değerli üstadlarımız TA8A Bilal amcamıza, TA5FA Mehmet ağabeyimize ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Telsiz Şube Müdürü TA1YSN Yasin Bey’e teşekkür ediyoruz.

Kurs mezunlarımız TA1MAZ Mehmet Ali, TA2HTU Haldun, TA3LOU Emir, TA3OPS Hüseyin, TA7OYG Osman Beyleri ve TA3IPE İpek hanımı tebrik ediyor; katılımları ve emekleri için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Tüm operatör arkadaşlarımıza özverili çalışmaları, yüksek enerjileri ve mükemmel ekip ruhları için teşekkür ederiz!
Sevgilerimle,
73!
« Son Düzenleme: Dün, 22:53:29 Gönderen: TA7H »

Çevrimiçi TA7H

Resimlerin devamını ekliyorum.

Çevrimdışı TA5FA

“Tarafınızdan gösterdiğiniz misafirperverlik ve nezaket için gönülden şükranlarımızı sunarız.” + “Bilâhusûs kıymetli üstad TA2FE Emîn Abey’e gönülden teşekkür ederiz.”
Oradaki tüm misafirperver, yardımsever yeni dostlara-dostluklara, hobidaşlara 73's...

https://www.youtube.com/user/ta5fa?sub_confirmation=1
https://ta5fa.blogspot.com/
İzle >>> https://youtu.be/Kt_XnG0Th4M      Sonuç ;      "Etkili iletişimin %20'si bildikleriniz ve %80'i bildikleriniz hakkında nasıl hissettiğinizdir." - Jim Rohn

Çevrimiçi TA8A

Kıymetli Arkadaşlar,

Emin amacama aşağıdaki e-postayı gönderdim. Bu konuyu görünce buraya da ekleyeyim istedim. Çok güzel ve verimli bir hafta sonuydu. Bu ruhun yaşadığını/yaşatıldığını görmek her şeye değdi.  Sağlıcakla kalınız. 73

Bilal Ekmekci, TA8A

""---------------------------""
Çok kıymetli Emin amcam,

Nazik davetiniz ile TC2E istasyonunda 29-30 Kasım CQWW CW yarışması etkinliğine katılma imkanı buldum.

TC2E gibi bir istasyonu Radyo Amatörleri’nin hizmetine sunduğunuz için çok teşekkür ederim. Bu istasyonların ilerleyen günlerde daha da aktif kullanılacağına inancım tamdır. TC88YL çalışması bunun en güzel örneğidir.

İki günlük etkinlik sırasında yüz yüze tanışma imkanı bulduğum Radyo Amatörü arkadaşlarıma şahsınızda çok teşekkür ederim. Kendilerinin bu hobiye olan ilgisi de beni çok fazla heyecanlandırdı. Kendilerine e-posta ile ulaşmak istedim. Fakat bazı arkadaşların e-posta adreslerinden emin olamadım, bazılarını da bulamadım. O sebeple arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletmeniz için aracılığınızı istirham edeceğim. 

Başta bizi aç bırakmayan bize nefis yemekler hazırlayan arkadaşlarıma, istirahatleri sırasında verdiğimiz rahatsızlığı anlayışla karşılayan ranzalarda yatan contest ekibine, sabırla bizi kayda almaya çalışan TEO arkadaşımıza, iki günlük asker iznini bizimle geçiren arkadaşımıza, bir ihtiyacımızı görünce anında karşılayan arkadaşlarımıza, kapı önünde arabasındaki çadırda yatan arkadaşımıza teşekkür eder ve hürmetlerimi sunarım.

Sağlıcakla kalınız, 73

Bilal Ekmekci
""-------------------------------""