Ana Sayfa > Haberiniz var mı? ***

AMATÖR TELSiZCiLERiN DiKKATiNE

<< < (2/2)

TA5FW:
Merhaba

Biz Mersin BTK dan aldığımız bilgi ışığında Kıyı Emniyeti Gn. Md. Telsiz İşletme Md. ile temasa geçtik ve Ülkü hanım ile görüştük. Bize yukarıdaki bilgileri verdi ve sizlerle paylaşmamızı rica etti.

Ama görüyorum ki, bu işlem uzayacak. Ve yeni amatörlerin beklememesi adına lisansları BTK tahsis edebiliriz şeklinde bir yaklaşım içindeler.
Aslında doğacak iş yükü omuzlandıktan sonra hali hazırda BTK nın görev alanında bulunan belgelendirmeyi yapmaması için bir engel yoktur. Birde BTK nın yeni lisanslarının basıldığı (mavi beyaz sürücü ehliyeti tipindeki lisanslar) ve bunların devirden sonra çöpe gideceği düşünülürse, şuan BTK lisansları verirse en azından 3 yıl daha kullanılarak en azından milli servetinde heba olması engelenerek, o masrafın amaca uygun kullanılması sağlanabilir.

Her sene imkanlarım dahilinde sınava giren arkadaşlarımın yanında olmaya çalışan birisi olarak, o sevinci yaşayan arkadaşlarımın 6 ayda bir ortaya çıkan evrak işlerini bile yapmak bana zevk verir. Lakin görev olunca eziyet veriyor sanıyorum ki, ateşten gömlek gibi kimse giymek istemiyor. :(

Japonlara rica edeceğim, bize sınav ve lisans veren bir robot yapsınlar. :)

TA3ATA:
ANILAN SINAVDA BAŞARILI OLARAK AMATÖR TELSİZCİLİK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANAN BTK İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUK ALANINDA İKAMET EDEN ARKADAŞLARIN ,BELGELERİNİ ALMAK ÜZERE BTK İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE GEREKLİ EVRAKLARLA MÜRACAAT ETMELERİ GEREKTİĞİ ÖĞRENİLMİŞTİR..

ARKADAŞLARI KUTLUYOR,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM...

M.TURGAY NALBANT
TB3JJ    73'LER

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git